Atari Recharged Collection 3 (Limited Run Games)

Platform: Nintendo SwitchType: GamesGenre: Game CompilatiesLeeftijd: 3 Jaar en ouderUitgever: Limited RunRegio: USA
Dit is een import game

Atari Recharged Collection 3 (Limited Run Games)

Platform: Nintendo Switch
Uitverkocht
Dit product is helaas uitverkocht.
E-mail alert
Vul hieronder uw e-mail adres in en wij sturen u een bericht zodra het artikel weer op voorraad is!

  • Gemiddelde klantbeoordeling 4,7/5 op Google
  • Al ruim 25 jaar uw game specialist
  • Wij hebben 8 echte winkels
  • Op werkdagen voor 17:00 uur besteld, direct verzonden!
  • Vanaf 45,- gratis verzonden binnen NL!
Platform: Nintendo SwitchType: GamesGenre: Game CompilatiesLeeftijd: 3 Jaar en ouderUitgever: Limited RunRegio: USA
Dit is een import game

Omschrijving

YARS: RECHARGED

Een gedurfde aanval op de vijandelijke thuiswereld, bewaakt door mechanische korven die dodelijke kanonnen laten pulseren en stortbuien van wervelende raketten afvuren. Schiet van een afstand terwijl je veilige plekjes zoekt tussen de stortvloed van inkomend vuur, en dartel dan naar voren in gedurfde uitvallen om de vijandelijke verdedigingen weg te knabbelen. Verzamel genoeg energie door de vijandelijke schilden te vernietigen en je kunt je enorm destructieve Zorlon-kanon opladen, dat brandende gouden energiestoten in de vijandelijke korf stuurt.

Yars: Recharged is de nieuwste titel van Adamvision Studios en SneakyBox, het team achter de Atari Recharged-serie, die elementen van arcade, shoot-em up en bullet hell in de formule van de klassieker infuseert. Yars: Recharged vereist dat spelers zich scherp bewust blijven van visuele en audio aanwijzingen die op naderend gevaar wijzen, en de ritmes van elke baas beheersen terwijl ze navigeren door steeds complexere vijandelijke verdedigingen, allemaal op een epische soundtrack van Megan McDuffee.

Het nieuwe spel markeert Atari's terugkeer naar het Yars-universum, dat is gebaseerd op Howard Scott Warshaw’s klassieker Yars' Revenge, uitgebracht in 1982.

BELANGRIJKE KENMERKEN:
- Arcade-modus: Boss rush van 30 vijanden. Het is niet eindeloos, maar het is ZEER moeilijk om het einde van deze modus te bereiken. Drie keer geraakt worden en je bent dood, maar maak je geen zorgen, dat aantal hits wordt gereset bij het verplaatsen naar het volgende gevecht.
- Missies: 30 unieke, uitdagende bazen en slechts één leven om elk te verslaan. Net als Gravitar: Recharged, is er één wereldwijde ranglijst voor de missiemodus, dus je moet op je best zijn. Bazen vormen een uitdaging, dus je moet ze frontaal aanpakken met een spervuur van kogels of beginnen met de kleinere, Minor Cores eerst en je een weg banen naar de baas.
- Power-Ups: Minor Cores laten power-ups vallen wanneer ze worden aangevallen. Schiet in alle richtingen tegelijk, snelvuur, explosieve schoten, of vuur een railgun af - de aard van de power-up is gekoppeld aan de aard van de kern die hem heeft laten vallen.
- Co-op: Yars: Recharged is een lokale co-op game in zowel arcade- als missiemodus, een grote verandering ten opzichte van het origineel en enorm leuk voor jou en een vriend.


CAVERNS OF MARS: RECHARGED

Caverns of Mars: Recharged neemt de eenvoudige, verslavende aantrekkingskracht van het originele spel en voegt meer grotten, meer uitdagingen, meer wapens, moderne graphics en ranglijsten toe. En het zou geen Recharged-titel zijn zonder een geweldige nieuwe originele soundtrack.

In Caverns of Mars: Recharged daal je af in tunnels onder het oppervlak van Mars in een dolle vaart om de reactor en de verste diepten van de vijandelijke basis te vernietigen. Ontwijk puin, ruim obstakels op en knal vijanden neer, terwijl je munitie spaart terwijl je in hoog tempo vijandelijk gebied binnendringt. Je munitie is beperkt en vijanden zijn talrijk, dus maak elke schot raak.

BELANGRIJKE KENMERKEN:
- Volledig Vernietigbare Omgevingen: Baan je een weg door obstakels, maar wees voorzichtig met je brandstofreserves - elke schot versnelt ook je beperkte tijd om de bodem te bereiken.
- Arcade: Doorkruis de drie dieptes van Mars in een race om de bodem te bereiken en de reactor te vernietigen, strategisch upgrades verzamelend die elke run uniek maken.
- Uitdaging Modus: Voltooi 30 unieke missies die de moeilijkheidsgraad verhogen en hapklare uitdagingen bieden op het gebied van navigatie, gevechten en andere scenario's.
- Power-Ups: Verzamel wapens die je strategie direct veranderen. Baan een nieuwe weg met het gerichte railgun schot of benut de spreiding van snelle shotgun schoten.
- Lokale Co-op: In een unieke draai aan de gameplay, verdeel de verantwoordelijkheden terwijl de ene speler navigeert en de andere schiet vanuit een aparte drone die volgt.
Toon meer Toon minder