Werken in een Gameshop? Momenteel hebben wij vacatures in Amersfoort en Dordrecht!

Disney Wall-E Figure 2-Pack

Platform: MerchandiseType: Figures en StatuesUitgever: Beast KingdomThema: Disney

Disney Wall-E Figure 2-Pack

Platform: Merchandise
Nieuw
49,99
Dit artikel binnen NL gratis verzonden!
Op voorraad, verwachte levertijd: 1 werkdag
Click & Collect Service
Bestel en betaal eenvoudig online, haal af in onze winkels.
  • Gemiddelde klantbeoordeling van 4,7/5 op Trustpilot
  • Al ruim 25 jaar uw game specialist
  • Wij hebben 10 echte winkels
  • Op werkdagen voor 17:00 uur besteld, direct verzonden!
  • Vanaf 35,- gratis verzonden binnen NL!
Platform: MerchandiseType: Figures en StatuesUitgever: Beast KingdomThema: Disney

Omschrijving

Beast Kingdom's 'Entertainment Experience Brand' lanceert een paar 8 cm Mini Egg Attack Figurines gebaseerd op de Wall-E animatieklassieker van Pixar. Sluit je aan bij Wall-E en EVE (Extraterrestrial Vegetation Evaluator: Earth Class) terwijl ze samen aan een warme en wonderbaarlijke reis door de kosmos beginnen.

Verzamel beide MEA-beeldjes en neem de enorm verschillende ontwerpen van beide robots mee naar huis, die beginnen als vijanden maar eindigen als de beste vrienden. Wall-E, de retro-geïnspireerde vierkant ogende schoonmaakrobot staat in schril contrast met de slanke, futuristische EVE, met haar strakke lijnen en zoektocht naar een bewoonbaar land voor mensen!

Met de MEA-029 Wall-E en EVE 2-pack set kunnen verzamelaars direct genieten van de iconische looks van beide personages, met een groot aantal meegeleverde accessoires en vervangbare uitdrukkingen. Zowel Wall-E als EVE hebben een verborgen opbergvak dat kan worden geopend en waarin items zoals het samengeperste afval of laarzen kunnen worden opgeborgen. EVE heeft een vervangbaar gezicht en een rechter, met wapens geladen arm om haar boze kant te laten zien. De meegeleverde accessoires laten de leuke avonturen zien die de twee beleven aan het doorzoeken van afval, waaronder een brandblusser, een laars met een plant en meer! Dit paar beste vrienden is een set die fans van de Pixar-klassieker niet mogen missen!
Toon meer Toon minder