Microsoft Flight Simulator

Platform: Xbox Series S/XType: GamesGenre: Flight SimulatorLeeftijd: 3 Jaar en ouderUitgever: Microsoft

Microsoft Flight Simulator

Platform: Xbox Series S/X
Uitverkocht
Dit product is helaas uitverkocht.
E-mail alert
Vul hieronder uw e-mail adres in en wij sturen u een bericht zodra het artikel weer op voorraad is!

  • Gemiddelde klantbeoordeling van 4,7/5 op Trustpilot
  • Al ruim 25 jaar uw game specialist
  • Wij hebben 10 echte winkels
  • Op werkdagen voor 17:00 uur besteld, direct verzonden!
  • Vanaf 25,- gratis verzonden binnen NL!
Platform: Xbox Series S/XType: GamesGenre: Flight SimulatorLeeftijd: 3 Jaar en ouderUitgever: Microsoft

Omschrijving

Van lichte vliegtuigen tot wide-body jets, vlieg met zeer gedetailleerde en nauwkeurige vliegtuigen in de volgende generatie Microsoft Flight Simulator. Test je pilootvaardigheden tegen de uitdagingen van nachtvliegen, realtime atmosferische simulatie en live weersomstandigheden in een dynamische en levende wereld. Maak je vluchtplan naar elke plek op de planeet. De wereld ligt binnen handbereik. Deze versie speelt op Xbox Series X|S en Windows 10 pc's en is geoptimaliseerd voor Xbox Series X|S. Games die zijn geoptimaliseerd voor Xbox Series X|S zullen ongeëvenaarde laadtijden, verbeterde beelden en stabielere framerates laten zien.

Kenmerken:

De wereld binnen handbereik:
Ga de lucht in en ervaar het plezier van vliegen in de volgende generatie Microsoft Flight Simulator. Bevat 20 zeer gedetailleerde vliegtuigen met unieke vluchtmodellen en 30 handgemaakte luchthavens.

Levendige en gedetailleerde landschappen:
Dompel jezelf onder in onze planeet, een uitgestrekte en mooie wereld, met meer dan 1,5 miljard gebouwen, 2 biljoen bomen, bergen, wegen, rivieren en meer.

Geoptimaliseerd voor Xbox Series X|S:
Deze versie van Microsoft Flight Simulator speelt op Xbox Series X|S- en Windows 10-pc's en is geoptimaliseerd voor Xbox Series X|S. Games die zijn geoptimaliseerd voor Xbox Series X|S zullen ongeëvenaarde laadtijden, verbeterde beelden en stabielere framerates laten zien.

Levende wereld:
De aarde is levendig en verandert voortdurend en dat geldt ook voor de wereld van Microsoft Flight Simulator, die live verkeer, realtime weersomstandigheden en dieren omvat.

Vliegtuigen:
Verbeter je pilootvaardigheden in een verscheidenheid aan vliegtuigen, van lichte vliegtuigen tot commerciële jets met uitgebreide vluchtmodellen. Elk vliegtuig heeft zeer gedetailleerde en nauwkeurige cockpits met realistische instrumenten.

Checklist systeem:
Van pro tot beginner, schaal jouw niveau van volledig handmatig tot volledig geassisteerd met interactieve en gemarkeerde instrumentbegeleiding en checklists.

Live weersomstandigheden:
Met de nieuwe weermotor kunnen gebruikers de live-weersomstandigheden modus inschakelen om real-time weer te ervaren, inclusief nauwkeurige windsnelheid en -richting, temperatuur, vochtigheid, regen en meer.

Dag en nacht motor:

Ervaar de vlucht op elk moment van de dag of het jaar, rekening houdend met nachtelijke VFR, visuele vliegregels en navigatie.

Aerodynamische modellering:
Een ultramoderne physics-motor met meer dan 1000 stuurvlakken per vliegtuig zorgt voor een werkelijk realistische ervaring.
Toon meer Toon minder