Dying Light 2 Stay Human Deluxe Edition

Dying Light 2 Stay Human Deluxe Edition voor de Xbox One preorder plaatsen op nedgame.nl
Dying Light 2 Stay Human Deluxe Edition voor de Xbox One preorder plaatsen op nedgame.nl
Dying Light 2 Stay Human Deluxe Edition voor de Xbox One preorder plaatsen op nedgame.nl
Platform: Xbox One, Xbox Series S/X
Type: Games
Genre: Actie Avontuur
Leeftijd: 16 Jaar en ouder
Uitgever: Techland

Pre-Order
€ 89,99
Deze pre-order binnen NL gratis verzonden!
Release:
04-02-2022
Plaats in winkelwagen
 
Click & Collect Service
Bestel en betaal eenvoudig online, haal af in onze winkels.
Klantbeoordeling 4,7/5 op Trustpilot
Al ruim 20 jaar uw game specialist
10 echte winkels
Platform: Xbox One, Xbox Series S/X
Type: Games
Genre: Actie Avontuur
Leeftijd: 16 Jaar en ouder
Uitgever: Techland

Omschrijving
De Deluxe Edition bevat:
- Steelbook
- Toegang tot de eerste verhalende DLC die in de maanden na de release beschikbaar zal zijn
- Exclusieve wapentalismannen
- 'Legendary'-outfit
- 'Legendary'-wapenskin
- 'Legendary'-paragliderskin
- Wallpapers, klaar om te worden afgedrukt
- Digitaal stripboek
- Digitaal artbook
- Digitale soundtrack


Het is nu 15 jaar geleden dat de mensheid het moest afleggen tegen het virus.

De laatste grote nederzetting van de mensheid blijft over in een onvergefelijke en geïnfecteerde wereld. Nu is een modern, duister tijdperk aangebroken. Overdag struinen bandieten, facties en uitgehongerde overlevenden over straat, op zoek naar iets bruikbaars...of op zoek naar iemand van wie ze iets kunnen stelen, met of zonder geweld. 's Nachts hebben de geïnfecteerden vrij spel. Ze komen uit hun schuilplaatsen tevoorschijn en jagen op zij die leven.

Jij bent Aiden Caldwell, een geïnfecteerde overlevende. Je uitstekende behendigheid en meedogenloze gevechtstechnieken maken van jou een krachtige bondgenoot en waardevolle aanwinst in een gevaarlijke wereld. Jij kunt dingen bereiken waar anderen slechts van kunnen dromen. Treed binnen waar niemand naar binnen durft. Jouw unieke vaardigheden geven jou de kracht om verandering teweeg te brengen in deze afgebroken metropool.

Het lot van de stad ligt in jouw handen.

Jouw keuzes, jouw wereld
Je moet moeilijke beslissingen maken en zware offers brengen terwijl je het lot bepaalt van een gemeenschap die aan de rand van de afgrond staat. Jouw keuzes hebben een enorme impact op hele gebieden in de stad en kunnen leiden tot het ontdekken van nieuwe stukken grond om te verkennen.

Uitstekende behendigheid en meedogenloze gevechten
Op je reis van nederig begin tot machtig persoon, beschik je over ongekende bewegingsvrijheid in de stad, en schakel je moeiteloos over naar meedogenloze first person-gevechten.

Een modern duister tijdperk
De mensheid bevindt zich weer in een duister tijdperk in een wanhopige stad waar bronnen en energie schaars en instabiel zijn, en waar het vertrouwen in heersers vrijwel verdwenen is. De beschaving is verdwenen, maar de overblijfselen ervan zijn nog terug te vinden. Deze oerwereld is gewelddadig en onvergefelijk, net als haar inwoners.

De infectie heeft zich ontwikkeld
De infectie heeft zich ontwikkeld en is gevoeliger geworden voor uv-stralingen. De maatschappij leeft in relatieve veiligheid in het zonlicht, terwijl de geïnfecteerden schuilen in de schaduwen van de gebouwen. 's Nachts struinen de geïnfecteerden vrij over straat op zoek naar hun prooi, waardoor jij nieuwe gebieden kunt ontdekken die overdag niet te bereiken zijn.

Teamsessies voor 2-4 spelers
Speel de volledige campagne samen met tot wel 4 spelers. Host je eigen sessies of doe mee met die van andere spelers. Zie hoe hun keuzes andere effecten hadden dan die van jouw en hoe hun wereld zich anders heeft ontwikkeld.
Toon meer Toon minder
Screenshots
Dying Light 2 Stay Human Deluxe Edition voor de Xbox One preorder plaatsen op nedgame.nlDying Light 2 Stay Human Deluxe Edition voor de Xbox One preorder plaatsen op nedgame.nlDying Light 2 Stay Human Deluxe Edition voor de Xbox One preorder plaatsen op nedgame.nlDying Light 2 Stay Human Deluxe Edition voor de Xbox One preorder plaatsen op nedgame.nlDying Light 2 Stay Human Deluxe Edition voor de Xbox One preorder plaatsen op nedgame.nl
Trailer

Nedgame Webstore


055-3660399

(ma t/m vr 09:00 - 17:00uur)
Wilt u als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste releases,
pre-orders en aanbiedingen? Abonneer u dan op onze nieuwsbrief!

Onze winkels


Volg ons op:

Instagram
© 1996 - 2021 Nedgame BV | Tel: 055 - 366 03 99