Facebook Instagram
Onze winkels
Nieuwsbrief
Wil jij als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste releases, pre-orders en aanbiedingen? Abonneer dan op onze nieuwsbrief!
5 Nedgame facts

Grootste assortiment nieuw en tweedehands

Inruil van oude games in onze winkels

Altijd lage prijzen

Ervaren personeel

Afhalen mogelijk in een van onze winkels

UFC 4  +Pre-Order DLC
  

UFC 4 +Pre-Order DLC

UFC 4 +Pre-Order DLC
  
Xbox One
UFC 4  +Pre-Order DLC UFC 4  +Pre-Order DLC
Xbox One

Platform: Xbox One
Type: Games
Genre: Vechtsporten
Leeftijd: 16 Jaar en ouder
Uitgever: Electronic Arts

Pre-Order
€ 59,99
Deze pre-order binnen NL gratis verzonden!
Release:
14-08-2020
Plaats in winkelwagen
Afhalen
Wilt u liever het product afhalen? Bekijk hier de winkelvoorraad.
Platform: Xbox One
Type: Games
Genre: Vechtsporten
Leeftijd: 16 Jaar en ouder
Uitgever: Electronic Arts

Pre-order nu en ontvang een DLC: - Tyson Fury
- Anthony Joshua
- Backyard Customization Pack:

- Jean Print Shorts
- Backyard Camo Shirt
- Backyard MMA Gloves
- Skull Cap
- Gold Chain
- Kumite Customization Pack:
- Kumite Gladiator Shorts
- Kumite Cobra Shirt
- Rope Gloves
- Cobra Mask
- Kumite Necklace
Pre-Order DLC
Omschrijving
Geef je legende vorm in EA SPORTS UFC 4. In EA SPORTS UFC 4 wordt de vechter die je krijgt gevormd door je vechtstijl, je prestaties en je persoonlijkheid. Ontwikkel je personage en pas hem aan via een uniform voortgangssysteem in alle modes. Groei als onbekende amateur uit tot een UFC-superster in de nieuwe Career Mode en beleef de oorsprong van vechtsport in twee gloednieuwe omgevingen; The Kumite en The Backyard, of daag de wereld uit in nieuwe Blitz Battles of Online World Championships om de onbetwiste kampioen te worden. In gameplay bieden vloeiende clinch-naar-aanvalcombinaties responsievere en authentieke staande gameplay, terwijl vernieuwde takedown- en grondmechanismen meer controle geven in deze belangrijke fases van het gevecht. Hoe of waar je ook speelt, EA SPORTS UFC 4 stelt jou centraal in elk gevecht.

Met meer controle over aanvallen, Real Player Motion Technology die grappling-gevechten tussen twee spelers een nieuwe dimensie geeft, het nieuwe submission-systeem en een gigantische vernieuwing van ground and pound voelen spelers in EA SPORTS UFC 4 elke fase van het gevecht.

Soepele Clinch-besturing
UFC 4 introduceert Real Player Motion Technology (RPM Tech) in de kunst van de clinch en zorgt voor een soepele spelervaring die wordt gedreven door positionering en fysieke context. Met deze technologie is de clinch geïntegreerd als onderdeel van het aanvalssysteem voor vloeiendere en frequentere clinch and break-momenten.

Vernieuwing Takedown
UFC 4 introduceert RPM Tech ook in takedown-gameplay. Met talloze nieuwe takedown-animaties krijgen spelers een groter spectrum aan resultaten, die worden gedreven door de besturing van de gebruiker en vechtersattributen. Van power carries en clean sprawls tot gloednieuwe driving takedowns, waarbij spelers actief druk zetten of verdedigen tijdens de takedown-poging, worden gevechten tijdens deze invloedrijke worstelmomenten gewonnen of verloren.

Allesverwoestende Ground and Pound
Het vinden van manieren om aanzienlijke schade vanaf de grond toe te brengen, is het handelsmerk van de beste UFC-vechters geworden. Met de vernieuwing van ground and pound geeft UFC 4 je meer controle over postured-up scenario's, zodat de aanvaller meer middelen krijgt om te richten en te kiezen, terwijl de verdediger toegang krijgt tot meer instrumenten, zoals hoofdbewegingen en goed getimede counter-overgangen.

Nieuw Submissions-systeem
Het vernieuwde systeem introduceert een gloednieuwe ervaring voor de submission-fase. Afhankelijk van je positie wordt een van de twee nieuwe minigames geactiveerd, die zijn gemaakt om een vereenvoudigde gebruikerservaring te bieden. Daarnaast kunnen spelers nu aanvallen vanuit de submission-fase en zijn er meer submission-overgangen om de genadeslag te versnellen, of om harde slams te maken en eraan te ontsnappen.

Grapple Assist
De introductie van een intuïtievere besturing zorgt voor meer controle over en inzicht in het grondgevecht. Met basale linker joystick-toetsinvoer kunnen spelers meteen een poging doen om op te staan, zich over te geven of naar een betere ground and pound-positie te gaan.

Dynamische aanvalsinvoer
Een vernieuwing van de besturing zorgt voor gecontroleerdere aanvallen, en biedt betere toegang tot diverse combinaties. Met het nieuwe mechanisme kunnen spelers kiezen of ze op de toets of knop willen tikken om snel aan te vallen, of dat ze deze willen vasthouden om tragere slagen uit te delen die meer schade aanrichten.

Momenten met grote impact
Elke vechter betreedt de Octagon om het gevecht af te maken. In UFC 4 zien, horen en voelen spelers de desoriënterende impact van een spelbepalende handeling, of zien ze waanzinnige herhalingen van allesverwoestende moves waarmee ze hun tegenstander op de mat leggen.

Nieuw commentator-team
Voormalig UFC-kampioen licht-zwaargewicht en zwaargewicht Daniel DC Cormier gaat in het commentatorhokje naast de bekende UFC-presentator Jon Anik zitten om fris, nieuw commentaar te leveren dat amusant, dynamisch en informatief is.
Trailer
Beelden in trailer kunnen afwijken
Screenshots
ScreenshotScreenshotScreenshotScreenshotScreenshot