Yu-Gi-Oh! TCG Ghosts from the Past The 2nd Haunting Box

Platform: Trading Card GamesType: Trading CardsGenre: Trading CardsUitgever: KonamiThema: Yu-Gi-Oh!

Yu-Gi-Oh! TCG Ghosts from the Past The 2nd Haunting Box

Nieuw
24,99
Aanbieding!
Op voorraad, verwachte levertijd: 1 werkdag
Click & Collect Service
Bestel en betaal eenvoudig online, haal af in onze winkels.

  • Gemiddelde klantbeoordeling 4,7/5 op Google
  • Al ruim 25 jaar uw game specialist
  • Wij hebben 8 echte winkels
  • Op werkdagen voor 17:00 uur besteld, direct verzonden!
  • Vanaf 45,- gratis verzonden binnen NL!
Platform: Trading Card GamesType: Trading CardsGenre: Trading CardsUitgever: KonamiThema: Yu-Gi-Oh!

Omschrijving

De tweede Ghosts From the Past-set komt uit in 2022 en is het vervolg op het fenomeen Ghosts From the Past van afgelopen lente! Het heeft meer van alles wat Ghosts From the Past tot een groot succes maakte, inclusief nog meer Ghost Rares!

Het is niet alleen de selectie van Ghost Rares die is uitgebreid - de drop-rate ook, dus het is deze keer twee keer zo gemakkelijk om een ​​Ghost Rare te trekken! Bovendien heeft elke doos van de volgende Ghosts From the Past-set 4 pakketten in plaats van 3, waardoor je nog meer kaarten per doos krijgt!

De setgrootte is ook uitgebreid om nog meer coole kaarten in te pakken! Van nieuwe anime-geïnspireerde kaarten zoals Crystal Beast Rainbow Dragon en Decode Talker Heatsoul tot een tweede kans om toernooien te grijpen zoals Crystron Halqifibrax en Number 97: Draglubion, je zult zeker iets vinden dat je huidige Deck kan versterken of je volgende kan inspireren. Dek!

Je kunt je Floowandereeze-deck wat extra pit geven met Raiza the Mega Monarch, je Structure Deck: Albaz Strike combineren met Aluber the Jester of Despia en zelfs de wereld laten zien dat je D/D/D-deck zaken doet met Go! – D/D/D Divine Zero King Rage! Fans van Yu-Gi-Oh! geschiedenis krijgt zelfs nog een kans om wat leuke old-school Fusion Monsters zoals Sanwitch en Rare Fish te pakken te krijgen!

De 2022-versie van Ghosts From the Past is weer een volledig folieset en elk pakket van 5 kaarten wordt geleverd met 5 Ultra Rares, waarvan er 1 kan worden vervangen door een Ghost Rare. Elke doos van de aankomende Ghosts From the Past wordt geleverd met 4 pakketten, voor een totaal van 20 kaarten per doos.

Toon meer Toon minder