Soul Hackers 2

Platform: PlayStation 5Type: GamesGenre: RPGLeeftijd: 16 Jaar en ouderUitgever: Atlus

Soul Hackers 2

Platform: PlayStation 5
Nieuw
  48,- 
38,-
Prijsverlaging!
Op voorraad, verwachte levertijd: 1 werkdag
Click & Collect Service
Bestel en betaal eenvoudig online, haal af in onze winkels.
  • Gemiddelde klantbeoordeling van 4,7/5 op Trustpilot
  • Al ruim 25 jaar uw game specialist
  • Wij hebben 10 echte winkels
  • Op werkdagen voor 17:00 uur besteld, direct verzonden!
  • Vanaf 25,- gratis verzonden binnen NL!
Platform: PlayStation 5Type: GamesGenre: RPGLeeftijd: 16 Jaar en ouderUitgever: Atlus

Omschrijving

Te midden van de glinstering van neonlichten, zorgt technologische vooruitgang ervoor dat mensen geconsumeerd door commercieel gemak. In de schaduw broeit een oorlog tussen de Yatagarasu en de Phantom Society, duivelse bezweerders die de buitenwereldse krachten van "Demonen" beheersen.

Zich verschuilend in de geheime zee van gegevens van de mensheid, heeft een digitale entiteit een bewustzijn ontwikkeld: Aion. De mensheid op afstand observerend, berekent Aion dat een wereldramp op handen is en creëert twee agenten om dit te verhinderen : Ringo en Figue. Samen moeten deze agenten van Aion een vlindereffect dat zal leiden tot het einde van de wereld, onderzoeken en voorkomen.

Belangrijkste kenmerken:

- Onderzoek het einde van de wereld als Ringo, een agent van Aion belast met het redden van de mensheid van een Apocalyps.

- Verken een bovennatuurlijke RPG met stijlvolle summoners en duistere gevaren die op de loer liggen onder de neonlichten van een cyberpunk Japan.

- Verzamel demonen en speel fusiecombinaties vrij om nieuwe, sterkere demonen bondgenoten te creëren en hun dodelijke vaardigheden te gebruiken voor ongelooflijke aanvallen op je vijanden.

- Versterk de banden met je teamgenoten en duik dieper in hun ziel. Beleef hun laatste avonturen opnieuw en ontdek de waarheid van hun verhalen en die van jou.
Toon meer Toon minder