Nioh Collection

Nioh Collection

Platform: PlayStation 5
Nieuw
  74,99 
39,99
Black Friday Deal
Op voorraad, verwachte levertijd: 1 werkdag
Gebruikt
  39,99 
34,99
Prijsverlaging!
Verwachte levertijd: 1 werkdag
Click & Collect Service
Bestel en betaal eenvoudig online, haal af in onze winkels.
  • Gemiddelde klantbeoordeling van 4,7/5 op Trustpilot
  • Al ruim 25 jaar uw game specialist
  • Wij hebben 10 echte winkels
  • Op werkdagen voor 17:00 uur besteld, direct verzonden!
  • Vanaf 25,- gratis verzonden binnen NL!

Omschrijving

Word een samoerai in Nioh en ontketen daarna je duistere kant in Nioh 2 – beiden prachtig geremastered en verbeterd voor de PS5™.
De Nioh Collection bevat:
- Nioh
- Nioh 2

Nioh:

Pak je zwaard en reis af naar de bloederige Japanse Sengoku-periode in Nioh. Dit tijdperk werd geplaagd door oorlog en duistere krachten. Baan je met geweld een weg door het land als William, een samoerai zonder meester. Ontdek de brute gevechten en gebruik zwaarden, bijlen, speren en zelfs hamers tegen je menselijke en demonische vijanden. Houd stand tijdens de bloedstollende gevechten en leer van je fouten. Elke dood leidt tot jouw wederopstanding en elke wederopstanding geeft je meer wilskracht om je vijanden te verslaan. Nioh haalt inspiratie uit de Ninja Gaiden- en Dark Souls-series. Gebruik de kracht van een ware samoerai en benut je vaardigheden en je geduld om zelfs de dodelijkste vijanden te overwinnen. Blijf moedig en houd stand, zelfs als je de dood in de ogen kijkt

Nioh 2:
Reis naar het Japan van 1555 en verken een land dat in een gewelddadige en eindeloze oorlog is beland. Monsters en kwade geesten trekken door de prachtige maar onheilspellende landschappen. Jaag als onafhankelijke huurling op je vijanden en gebruik de bovennatuurlijke krachten van de mythische Yokai. Weet jij te overleven in het nieuwe en angstaanjagende Dark Realm tijdens het verraderlijke Sengoku-tijdperk?

- Strijd tegen de yokai-vijanden in een fantastische 120fps* met supersnelle laadtijden.
- Gebruik dodelijke wapens en vaardigheden in een volledig opnieuw vormgegeven gevechtssysteem.
- Speel online multiplayer met je vrienden: vraag anderen om hulp in Visitors of speel samen voltooide levels in Expeditions.

Toon meer Toon minder