Atelier Marie Remake: The Alchemist of Salburg Premium Box

Platform: PlayStation 5Type: GamesGenre: RPGLeeftijd: 12 Jaar en ouderUitgever: Koei TecmoRegio: Azië
Dit is een import game

Atelier Marie Remake: The Alchemist of Salburg Premium Box

Platform: PlayStation 5
Uitverkocht
Dit product is helaas uitverkocht.
E-mail alert
Vul hieronder uw e-mail adres in en wij sturen u een bericht zodra het artikel weer op voorraad is!

  • Gemiddelde klantbeoordeling 4,7/5 op Google
  • Al ruim 25 jaar uw game specialist
  • Wij hebben 8 echte winkels
  • Op werkdagen voor 17:00 uur besteld, direct verzonden!
  • Vanaf 45,- gratis verzonden binnen NL!
Platform: PlayStation 5Type: GamesGenre: RPGLeeftijd: 12 Jaar en ouderUitgever: Koei TecmoRegio: Azië
Dit is een import game

Omschrijving

Ik ben klaar met het redden van de wereld! Een zorgeloos, gezellig RPG-avontuur...

Op de Royal Academy of Magic (kortweg de Academy) faalt Marie in haar pogingen om alchemie te studeren. Op een dag krijgt ze een atelier van haar professor als onderdeel van een speciaal afstudeerexamen. Om af te studeren moet Marie een item voltooien dat indruk zal maken op haar professor.

Maar eerst moet Marie ernaar streven haar alchemievaardigheden te verbeteren, ingrediënten te verzamelen en geld te verdienen om avonturiers in te huren en recepten en gebruiksvoorwerpen te kopen... Tel dat allemaal op bij de synthese, gevechten en zoektochten die ze moet ondernemen, en het is duidelijk dat ze heeft nog veel te doen voordat ze klaar is voor haar examen!

Het is aan jou om te kiezen waar je begint! Werk hard om af te studeren aan de Academie, maar zorg ervoor dat je onderweg geniet.

Bijgewerkte afbeeldingen! Marie en vrienden tot leven gebracht met de nieuwste technologie! Karakterontwerpen en evenementillustraties zijn vernieuwd en er zijn ook 2D-animaties geïntroduceerd in de remake. Daarnaast zijn er nu 3D-modellen van personages en podia, zodat spelers kunnen genieten van het zien van schattige minipersonages terwijl ze over de kaart bewegen en op verkenning gaan

Oorsprong van de Atelier-serie, aangepast aan de moderne tijd en speelbaarder gemaakt! Met behoud van de eenvoud en flexibiliteit van de originele versie, zijn de tutorial en navigatie van de functies van de game uitgebreid en verbeterd. De methoden om door de stad te bewegen en items in het veld te verzamelen zijn ook aangepast om aan de moderne eisen te voldoen, waardoor de remake nog comfortabeler en gemakkelijker te spelen is

Nieuwe elementen toegevoegd om de game-ervaring verder te verbeteren! Fans van de originele versie van de game en nieuwkomers in de Atelier-serie zullen blij zijn met de verscheidenheid aan nieuwe elementen die aan de remake zijn toegevoegd. Met de nieuwe Unlimited-modus, waarmee je in een meer ontspannen tempo kunt spelen, en de toevoeging van nieuwe evenementen die interacties met nieuwe personages mogelijk maken, kun je nog meer genieten van de wereld van "Atelier Marie"

Premium Box bevat:
- Game: Atelier Marie Remake: The Alchemist of Salburg
- Artbook
- Clear Card Set
- 1997 & 2023 Soundtrack CD
Toon meer Toon minder