Facebook Instagram
Onze winkels
Nieuwsbrief
Wil jij als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste releases, pre-orders en aanbiedingen? Abonneer dan op onze nieuwsbrief!
5 Nedgame facts

Grootste assortiment nieuw en tweedehands

Inruil van oude games in onze winkels

Altijd lage prijzen

Ervaren personeel

Afhalen mogelijk in een van onze winkels

Ys Memories of Celceta
  

Ys Memories of Celceta

Ys Memories of Celceta
  
PlayStation 4
Ys Memories of Celceta Ys Memories of Celceta
PlayStation 4

Platform: PlayStation 4
Type: Games
Genre: RPG
Leeftijd: 12 Jaar en ouder
Uitgever: NIS

Nieuw
€ 39,99
Nieuw binnen!
Verwachte levertijd:
1 werkdag
Plaats in winkelwagen
Afhalen
Wilt u liever het product afhalen? Bekijk hier de winkelvoorraad.
Platform: PlayStation 4
Type: Games
Genre: RPG
Leeftijd: 12 Jaar en ouder
Uitgever: NIS

Omschrijving
Beleef de wereld van de Japanse cultklassieker Ys IV en ontdek voor het eerst het land en de personages van Celceta op PlayStation 4 in Ys: Memories of Celceta. Verken een van de meest uitgebreide locaties in de serie, compleet met een robuust en gedetailleerd kaartsysteem met aanpasbare waypoints om te voorkomen dat avonturiers de weg kwijtraken terwijl ze de vele geheimen ontdekken die verborgen zijn in de wildernis. Het gevestigde multi-character partysysteem met real-time gevechten dat voor het eerst werd geïntroduceerd in Ys Seven, keert terug in Ys: Memories of Celceta om snelle maar strategische actie te bieden, onderbroken door een zinvolle spelerskeuze.

Adol Christin weet niets anders dan zijn naam en wordt wakker en bevindt zich in de stad Casnan - een bruisend grensdorp aan de rand van een eindeloze zee van bomen en ongetemde wildernis. Verstoken van verleden en doel, wordt hij achtergelaten om door de stad te dwalen totdat een mysterieuze informatiedeler genaamd Duren, die beweert hem te kennen, zich bij Adol voegt op een plotselinge missie om de lokale mijn van monsters te bevrijden. Deze onverwachte zoektocht wekt Adols instincten als een ervaren zwaardvechter opnieuw op en hun heldendaden trekken snel de aandacht van Griselda, een generaal van het Romeinse leger die in de stad is gestationeerd. Onder de indruk van hun vaardigheden roept ze het paar in om te helpen bij het in kaart brengen van het Grote Woud van Celceta - een taak die velen hebben geprobeerd, maar waar niemand ooit van is teruggekeerd. Ver weg van de grens, moeten Adol en Duren de gevaren van Celceta trotseren terwijl ze constant op hun hoede zijn voor aanwijzingen die Adol kunnen helpen zijn verloren herinneringen te herstellen. Wat nog belangrijker is, Adol moet zijn gezond verstand gebruiken om te beslissen wie hij kan vertrouwen en wie zijn geheugenverlies gebruikt om hem te misleiden.
Screenshots
ScreenshotScreenshotScreenshotScreenshotScreenshot