Facebook Instagram
Onze winkels
Nieuwsbrief
Wil jij als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste releases, pre-orders en aanbiedingen? Abonneer dan op onze nieuwsbrief!
5 Nedgame facts

Grootste assortiment nieuw en tweedehands

Inruil van oude games in onze winkels

Altijd lage prijzen

Ervaren personeel

Afhalen mogelijk in een van onze winkels

Stellaris Console Edition
  

Stellaris Console Edition

Stellaris Console Edition
  
Playstation 4
Stellaris Console Edition Stellaris Console Edition Afbeelding kan afwijken
Playstation 4

Platform: Playstation 4
Type: Games
Genre: Strategy
Leeftijd: 7 Jaar en ouder
Uitgever: Paradox Interactive

Nieuw
€ 49,99
Nieuw binnen!
Verwachte levertijd:
1 werkdag
Plaats in winkelwagen
Afhalen
Wilt u liever het product afhalen? Bekijk hier de winkelvoorraad.
Platform: Playstation 4
Type: Games
Genre: Strategy
Leeftijd: 7 Jaar en ouder
Uitgever: Paradox Interactive

Omschrijving
Paradox Development Studio brengt het grootse strategiegenre met Stellaris: Console Edition voor het eerst naar consoles. Stellaris: Console Edition geeft je de controle over de complexiteit van het heelal met dezelfde diepgaande strategische gameplay, veelzijdige en uiteenlopende buitenaardse rassen en ontluikende verhalen.

Eigenschappen:
- Aanschouw de enorme omvang van het heelal, met procedureel gegenereerde sterrenstelsels en een ongekend aantal planeten om te verkennen.

- Ontmoet een weelde aan vreemde, bizarre en gevaarlijke buitenaardse rassen die belangrijke handelspartners kunnen worden of oorlogszuchtige legermachten die jouw beschaving tot hun slaaf willen maken.

- Verken wetenschappelijke abnormaliteiten en ontdek technologische wonderen in het heelal om ze vervolgens aan te wenden voor eigen gewin.

- Bestuur je eigen prille bevolking en stel je macht en je agenda veilig door interne beleidsvoeringen, facties, tradities en meer te manipuleren.

Bonus Content voor de fysieke edite:


Stellaris: Leviathans Story Pack
Het heelal is prachtig, duister en diep, maar er zijn geheimen die het niet kwijt wil. Rijke door woeste wezens verdedigde sterrenstelsels, vijandelijke verzetshaarden tegen jouw beschaving en de slapende reuzen van het heelal... de Fallen Empires die misschien nog ontwaken uit hun eeuwenlange winterslaap.

WACHTERS
Machtige ruimtewezens met een mysterieuze oorsprong en motieven. Bevecht of onderzoek ze om technologie te ontgrendelen en toegang te krijgen tot waardevolle schatten.

ENCLAVES
Onafhankelijke buitenposten van handelaars en kunstenaars die best wel een deal willen sluiten. Ruil grondstoffen, koop informatie over het sterrenstelsel of geef opdracht voor een groots kunstwerk voor je rijk.

OORLOG IN DE HEMEL
Wat gebeurt er met je prille rijk als twee oude Fallen Empires besluiten om oude rancunes opnieuw op te pakken in een oorlog in de hemel? Ben je voorzichtig en sluit je je aan bij de sterkere partij of val ze je allebei tegelijk aan terwijl ze verwikkeld zijn in hun titanenstrijd?

Stellaris: Plantoids Species Pack
Het Plantoids-pack bevat een nieuwe levensvorm voor spelers, met originele afbeeldingen en animaties. Zoals de titel al aangeeft, geeft Plantoids Stellaris-spelers toegang tot een plantaardige soort met een bewustzijn die zich overal in het universum begint te verspreiden, en overal zaadjes plant voor nieuwe beschavingen op nieuwe planeten.

Plantoids bevat:

- Vijftien nieuwe soortportretten (cosmetisch)
- Nieuwe templates voor plantaardige burgerlijke en militaire schepen
- Nieuwe stadsafbeeldingen
Trailer
Beelden in trailer kunnen afwijken
Screenshots
ScreenshotScreenshotScreenshotScreenshotScreenshot