Song of Horror Deluxe Edition

Platform: PlayStation 4Type: GamesGenre: Actie AvontuurLeeftijd: 16 Jaar en ouderUitgever: Raiser Games

Song of Horror Deluxe Edition

Platform: PlayStation 4
Nieuw
39,99
Dit artikel binnen NL gratis verzonden!
Op voorraad, verwachte levertijd: 1 a 2 werkdagen
Click & Collect Service
Bestel en betaal eenvoudig online, haal af in onze winkels.
  • Gemiddelde klantbeoordeling van 4,7/5 op Trustpilot
  • Al ruim 25 jaar uw game specialist
  • Wij hebben 10 echte winkels
  • Levertijd 1 a 2 werkdagen
  • Vanaf 25,- gratis verzonden binnen NL!
Platform: PlayStation 4Type: GamesGenre: Actie AvontuurLeeftijd: 16 Jaar en ouderUitgever: Raiser Games

Omschrijving

EEN VERVLOEKT LIED
De beroemde schrijver Sebastian P. Husher is vermist, samen met zijn hele familie. Bezorgd stuurde zijn redacteur een assistent naar zijn huis om hem te zoeken - maar hij kwam nooit meer terug... Deze verdwijningen leiden tot een reeks gebeurtenissen die binnenkort iets vreselijks zullen onthullen: een naamloze, duistere entiteit die alleen bekend staat als The Presence lijkt te zijn verantwoordelijk.

EEN ONSTOPBARE ENTITEIT
Song of Horror biedt een echt dynamische terreurervaring: zijn antagonist, de bovennatuurlijke entiteit die alleen bekend staat als The Presence, wordt bestuurd door een geavanceerde AI (Artificial Intelligence) die zich aanpast aan je acties en beslissingen. Ervaar ondraaglijke angst als dit buitenaardse wezen reageert op je manier van spelen en je op onverwachte manieren achtervolgt, waardoor elke speler en gameplay een unieke ervaring wordt geboden waar de spanning op natuurlijke wijze wordt opgebouwd in plaats van uit scriptreeksen te komen.

13 SPEELBARE PERSONAGES

Als speler beleef je dit verhaal door de ogen van een gevarieerde reeks personages die op hun eigen manier met het verhaal te maken hebben. Elk personage is anders en brengt hun unieke standpunt naar het onderzoek, waardoor ze aanwijzingen en items op een andere manier kunnen benaderen. Hun acties en beslissingen zullen de wereld vormgeven: sommigen van hen zullen meer of minder kennis hebben van bepaalde aspecten van het verhaal; sommige zullen effectiever zijn tegen bovennatuurlijke manifestaties, maar ze kunnen allemaal sterven als de Aanwezigheid hen bereikt - en de dood is permanent. Als ze sterven, moet je het verhaal oppakken met een ander verhaal en het onderzoek voortzetten, zodat hun dood niet tevergeefs is.

ONTDEK DE ENGSTE PLAATSEN

Een mysterieuze antiekwinkel, een vergeten abdij, een verlaten psychiatrisch ziekenhuis... Elke locatie in Song of Horror is geïnspireerd op de klassiekers van het genre. Verken en onderzoek deze spookachtige plekken om aanwijzingen en items te verzamelen die je zullen helpen bij het oplossen van uitdagende puzzels terwijl je de kwellende spanning van de sfeer van het spel doorstaat.
Toon meer Toon minder