Facebook Instagram
Onze winkels
Nieuwsbrief
Wil jij als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste releases, pre-orders en aanbiedingen? Abonneer dan op onze nieuwsbrief!
5 Nedgame facts

Grootste assortiment nieuw en tweedehands

Inruil van oude games in onze winkels

Altijd lage prijzen

Ervaren personeel

Afhalen mogelijk in een van onze winkels

Rock of Ages 3
  

Rock of Ages 3

Rock of Ages 3
  
PlayStation 4
Rock of Ages 3 Rock of Ages 3
PlayStation 4

Platform: PlayStation 4
Type: Games
Genre: Puzzel en Behendigheid
Leeftijd: 12 Jaar en ouder
Uitgever: Modus

Pre-Order
€ 29,99
Reserveer en ontvang op release!
Release:
21-07-2020
Plaats in winkelwagen
Afhalen
Wilt u liever het product afhalen? Bekijk hier de winkelvoorraad.
Platform: PlayStation 4
Type: Games
Genre: Puzzel en Behendigheid
Leeftijd: 12 Jaar en ouder
Uitgever: Modus

Omschrijving
Rock of Ages III: Make & Break is een competitieve tower defense game die zich vooral kenmerkt door de physics van de diverse elementen. Ben jij klaar voor een bizarre reis door de historie van onze wereld verspreid door vele levels met vreemde, grappige personages en situaties?

Wat ga je doen? Duik je in het verhaal voor een geweldig avontuur met bizarre en oneerbiedige legendarische personages? Of ga je aan de slag met de level-editor die in dit derde deel zijn debuut maakt. Deze maakt het mogelijk je eigen levels te maken en te delen of die van anderen over de hele wereld te spelen voor kei-harde actie.

Competitieve tower defense
Bouw verdedigingen en maak haast om je tegenstanders te vernietigen in online multiplayer voor maximaal 4 spelers, of neem het tegen elkaar op met twee spelers op een gedeeld scherm.

Make & Break

Rock of Ages III introduceert de level editor. Ontwerp en bouw je eigen levels in de eenvoudig te gebruiken editor en deel je creaties met spelers van over de hele wereld. Dit staat garant voor creatief en haast ongelimiteerd speelplezier!

Steengoede arcade actie

Vernietig zo snel je kunt alles op je pad in zes verschillende arcade speelmodi met een keuze van meer dan 20 verschillende stenen.

Een absurde reis door de historie
Maak een wilde rit met het hilarische verhaal van ontwikkelaar ACE Team - iedereen, van Julius Caesar en Montezuma tot Krampus en zelfs het Flying Spaghetti Monster, verschijnt in een uitgebreid verhaal door de geschiedenis en daarbuiten.

Diverse manieren van spelen

Verdedig jouw basis in de nieuwe Boulder Avalanche, perfectioneer je rollende vaardigheden in de fragiele Humpty-Dumpty-modus, race tegen de klok in Time Trials of creëer je eigen unieke gameplay met de level editor voor oneindig plezier!
Trailer
Beelden in trailer kunnen afwijken
Screenshots
ScreenshotScreenshotScreenshotScreenshotScreenshot