Potion Permit

Platform: PlayStation 4Type: GamesGenre: RPGLeeftijd: 12 Jaar en ouderUitgever: Pqube

Potion Permit

Platform: PlayStation 4
Nieuw
39,99
Dit artikel binnen NL gratis verzonden!
Op voorraad, verwachte levertijd: 1 werkdag
Click & Collect Service
Bestel en betaal eenvoudig online, haal af in onze winkels.
  • Gemiddelde klantbeoordeling van 4,7/5 op Trustpilot
  • Al ruim 25 jaar uw game specialist
  • Wij hebben 10 echte winkels
  • Op werkdagen voor 17:00 uur besteld, direct verzonden!
  • Vanaf 25,- gratis verzonden binnen NL!
Platform: PlayStation 4Type: GamesGenre: RPGLeeftijd: 12 Jaar en ouderUitgever: Pqube

Omschrijving

De stad Moonbury is altijd op hun hoede geweest voor de vooruitgang van de buitenwereld en vertrouwde liever op hun traditionele methoden van genezing. Tot op een dag, wanneer de dochter van de burgemeester ziek wordt en de plaatselijke medicijnman niets kan doen om haar te helpen, ze gedwongen worden hulp te zoeken buiten hun kleine gemeenschap.

De Medical Association besluit hun meest getalenteerde chemicus - jij - te sturen om de dochter van de burgemeester te helpen genezen en de inwoners van Moonbury te overtuigen van de wonderen van de moderne alchemie. Win hun vertrouwen en zorg voor elke persoon wanneer ze ziek worden in deze open sim-RPG.

Zorg voor bewoners.
Moonbury heeft zo'n 30 unieke inwoners die af en toe ziek worden en jouw hulp inroepen. Bij zieke bewoners wordt hun schema onderbroken terwijl ze in bed herstellen.

Diagnose van symptomen en vind een remedie!
Hmm... een lage hartslag en een opgeblazen lever. Schouderkrampen misschien? Nee, dit zijn duidelijke tekenen van brandende longen. Deze patiënt heeft te veel gelatine ingenomen! Gemakkelijk te verhelpen; je hoeft alleen maar wat Minty Goblet te maken.

Verzamel ingrediënten in de wereld.
Als je eenmaal een drankje, zalf of zalf hebt gekozen, verzamel dan ingrediënten uit de omgeving met je gereedschap. Upgrade je hamer, bijl en sikkel voor nieuwe zwaaien en aanvallen om je te helpen bij je dagelijkse taken. Pas op voor wisselende weersomstandigheden! Het kan zijn dat u wordt overvallen door de regen, een ijskoude sneeuwstorm of zelfs de bakkende hitte van een woestijn.

Confronteer vervelende monsters voor hun materialen.
Soms kun je de benodigde materialen niet zo gemakkelijk verzamelen als het oogsten van een bessenstruik, en moet je je vertrouwde gereedschap in wapens veranderen om materialen te verzamelen van de monsters die rondsluipen in de nabijgelegen wildernis. Gevechten zijn in realtime en aangezien je een chemicus bent, kun je verschillende brouwsels brouwen om jezelf te verbeteren of statusproblemen toe te brengen aan je tegenstanders, evenals verschillende hulpmiddelen om je te helpen.

Brouw remedies in je ketel.
De ingrediënten die je verzamelt, kunnen in je ketel worden gemengd om medicijnen, vitamines en meer te brouwen. Naarmate je meer ervaring opdoet, zullen er recepten van een hoger niveau beschikbaar komen, die meer ingrediënten vereisen maar sterkere effecten hebben. Verbeter uw ketel om meer ingrediënten in uw recepten voor deze meer geavanceerde remedies te verzinnen.
Toon meer Toon minder