Minecraft Starter Collection (PSVR Compatible)

Platform: PlayStation 4Type: GamesGenre: AdventureLeeftijd: 7 Jaar en ouderUitgever: Sony Computer EntertainmentThema: Minecraft

Minecraft Starter Collection (PSVR Compatible)

Platform: PlayStation 4
Nieuw
  34,99 
29,99
Aanbieding!
Op voorraad, verwachte levertijd: 1 werkdag
Click & Collect Service
Bestel en betaal eenvoudig online, haal af in onze winkels.
  • Gemiddelde klantbeoordeling van 4,7/5 op Trustpilot
  • Al ruim 25 jaar uw game specialist
  • Wij hebben 10 echte winkels
  • Op werkdagen voor 17:00 uur besteld, direct verzonden!
  • Vanaf 35,- gratis verzonden binnen NL!
Platform: PlayStation 4Type: GamesGenre: AdventureLeeftijd: 7 Jaar en ouderUitgever: Sony Computer EntertainmentThema: Minecraft

Omschrijving

De wereld van Minecraft ziet er precies zo uit zoals jij het wilt, en dat is nou net waar het om gaat in deze creatieve game.

Elke centimeter van het blokkerige terrein kun je vernietigen en opnieuw bouwen volgens je eigen visie, met materiaal en gereedschap dat je zelf hebt verzameld en gemaakt. Of je nu een eenvoudige boerderij, een gigantisch paleis of een uniek speelterrein voor jou en je vrienden wilt maken, jij beschikt over de middelen die je ervoor nodig hebt. Als een maker kun je met allerlei soorten materialen werken.

Hak bomen om om houten voorwerpen te maken, delf mijnen om stenen structuren te maken of houd gewassen en dieren om ze te verhandelen met dorpelingen voor andere nuttige voorwerpen. De rivieren en meren van de wereld stromen waar jij wilt dat ze stromen en je kunt zo hoog bouwen als je wilt, of juist diep onder de grond. De wereld om je heen wordt willekeurig gegenereerd en is kilometers lang en breed, dus je hebt alle vrijheid om het perfecte plekje voor je kamp te zoeken. Leg een vlakke basis aan en begin met bouwen, of je je nu thuis voelt op een besneeuwde heuvel, in een dichtbegroeid bos of op een gortdroge woestijnvlakte.

Dit pakket bevat een geweldige compilatie van inhoud om te ontdekken wat je kunt doen met Minecraft, waaronder:
- LittleBigPlanet Mash-up
- Griekse Mythologie Mash-up
- City Texture Pack & Skin Pack
- Krijg ook 700 tokens! Gebruik ze om kaarten, skins, textuurpakketten en meer uit de in-game Store te halen!
Toon meer Toon minder