Facebook Instagram
Onze winkels
Nieuwsbrief
Wil jij als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste releases, pre-orders en aanbiedingen? Abonneer dan op onze nieuwsbrief!
5 Nedgame facts

Grootste assortiment nieuw en tweedehands

Inruil van oude games in onze winkels

Altijd lage prijzen

Ervaren personeel

Afhalen mogelijk in een van onze winkels

Metro Exodus
  

Metro Exodus

Metro Exodus
  
PlayStation 4
Metro Exodus Metro Exodus
PlayStation 4

Platform: PlayStation 4
Type: Games
Genre: Shooter
Leeftijd: 16 Jaar en ouder
Uitgever: Deep Silver

Uitverkocht
Dit product is helaas uitverkocht.
Email alert
Vul hieronder uw e-mail adres in en wij sturen u een bericht zodra het artikel weer op voorraad is!

Platform: PlayStation 4
Type: Games
Genre: Shooter
Leeftijd: 16 Jaar en ouder
Uitgever: Deep Silver

Omschrijving
Het jaar is 2036.

Een kwart eeuw na de vernietiging van de Aarde door een nucleaire oorlog, proberen een paar duizend mensen nog steeds te overleven in de METRO tunnels onder de ruïnes van Moskou.

Ze hebben de giftige omgeving overwonnen, gemuteerde beesten en paranormale verschijnselen bevochten, en een burgeroorlog ondergaan.

Nu is echter de tijd gekomen om de METRO te ontvluchten. Als Artyom leid je een team van Spartan Rangers tijdens een ongelooflijke tocht doorheen post-apocalyptisch Rusland, op zoek naar een nieuw leven in het Oosten.

Metro Exodus is een epische, verhaal gedreven first person shooter, waarin dodelijke gevechten, stealth, exploratie en survival horror worden samengevoegd tot één van meest meeslepende spelwerelden ooit gecreëerd.

Verken de Russische wildernis doorheen de immense, non-lineaire omgevingen en laat je onderdompelen in een spannend verhaal dat zich afspeelt gedurende een volledig jaar, van de lente, over de zomer en herfst tot in de diepte van de nucleaire winter.

Dit is het grootste Metro avontuur ooit.

Een ongelooflijke tocht
- Stap aan boord van de Aurora, een volledig aangepaste stoomlocomotief, en vervoeg een handvol overlevenden op zoek naar een nieuw leven in het Oosten.

Ervaar Sandbox Survival
- Een spannende verhaallijn combineert de klassieke Metro gameplay met enorme, non-lineaire levels.

Een prachtige, vijandige wereld
- Ontdek de post-apocalyptische Russische wildernis, tot leven gebracht met een adembenemende dag / nacht cyclus en dynamisch weer.

Dodelijke combat en stealth
- Verzamel materialen om je zelf gemaakte wapens aan te passen en neem deel aan tactische gevechten met zowel menselijke als gemuteerde tegenstanders.

Jouw keuzes zijn bepalend
- Niet al je reisgezellen zullen de tocht overleven; jouw keuzes beïnvloeden de verhaallijn en bieden enorme herspeelbaarheid.

Ultieme atmosfeer
- Een flikkerende kaars in het donker; jouw gasmaker dat aanvriest; het gehuil van een mutant in het donker – Metro dompelt je onder in een wereld zoals geen enkele andere game dat kan …
Trailer
Beelden in trailer kunnen afwijken
Screenshots
ScreenshotScreenshotScreenshotScreenshotScreenshot
  Klanten die dit product kochten, kochten ook: