Facebook Instagram
Onze winkels
Nieuwsbrief
Wil jij als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste releases, pre-orders en aanbiedingen? Abonneer dan op onze nieuwsbrief!
5 Nedgame facts

Grootste assortiment nieuw en tweedehands

Inruil van oude games in onze winkels

Altijd lage prijzen

Ervaren personeel

Afhalen mogelijk in een van onze winkels

Death's Gambit
  

Death's Gambit

Death's Gambit
  
PlayStation 4
Death's Gambit Death's Gambit
PlayStation 4

Platform: PlayStation 4
Type: Games
Genre: Platform Game
Leeftijd: 16 Jaar en ouder
Uitgever: Adult Swim Games

Nieuw
 € 29,99 
€ 12,-
Aanbieding!
Verwachte levertijd:
1 werkdag
Plaats in winkelwagen
Afhalen
Wilt u liever het product afhalen? Bekijk hier de winkelvoorraad.
Platform: PlayStation 4
Type: Games
Genre: Platform Game
Leeftijd: 16 Jaar en ouder
Uitgever: Adult Swim Games

Omschrijving
Death's Gambit werpt je op vanuit de dood om als agent van de Dood te dienen in een hoogst gestileerde, gotische wereld van beesten, ridders, gruwelen, onsterfelijke beschermers en meer. Versla gruwelijke vijanden en legendarische bazen met een arsenaal aan unieke krachtige wapens en vaardigheden in waanzinnig uitdagende gevechten die creatief denken, strategische en precieze vaardigheden vereisen. Schaal torenhoge gebouwen en gigantische beesten gelijk met een trouwe grijphaak om de verste grenzen van het rijk te bereiken, en bereid je voor om veel te sterven.

Uitgebreide wereld
Reis door de prachtig weergegeven Obsidian Vale, Witch Woods, Sanguine City en meer. Ontmoet eigenzinnige personages uit alle lagen van de bevolking en onthul hun verhaallijnen en geheimen.

Character
Kies uit zeven speelbare klassen, level up, kies je favoriete talenten uit de talentree, pas je strategieën aan en verbeter je overlevingskansen.

Geweldige bosses
Jaag torenhoge monsters en andere wezens op. Elke baas is een vaardigheidstest die unieke strategieën vereist om te verslaan.

Verken
Verken niveaus en eindbazen in een niet-lineaire volgorde, ontdek zijgebieden met meer geheimen om te ontrafelen en vijanden om te zuiveren.

Character ontwerpen
Outfit je personage met meer dan 10 soorten wapens, waaronder bogen, zeisen, lange zwaarden, hellebaarden en meer. Gebruik 30 wapens en spreuken om je eigen build te maken
Trailer
Beelden in trailer kunnen afwijken
Screenshots
ScreenshotScreenshotScreenshotScreenshotScreenshot
  Klanten die dit product kochten, kochten ook: