Darkstar: The Interactive Live Action Game

Platform: PC GamingType: GamesGenre: Actie AvontuurLeeftijd: 16 Jaar en ouderUitgever: Lace Mamba

Darkstar: The Interactive Live Action Game

Platform: PC Gaming
Uitverkocht
Dit product is helaas uitverkocht.
E-mail alert
Vul hieronder uw e-mail adres in en wij sturen u een bericht zodra het artikel weer op voorraad is!

  • Gemiddelde klantbeoordeling 4,7/5 op Google
  • Al ruim 25 jaar uw game specialist
  • Wij hebben 8 echte winkels
  • Op werkdagen voor 17:00 uur besteld, direct verzonden!
  • Vanaf 45,- gratis verzonden binnen NL!
Platform: PC GamingType: GamesGenre: Actie AvontuurLeeftijd: 16 Jaar en ouderUitgever: Lace Mamba

Omschrijving

Darkstar speelt zich af in de post-apocalyptische toekomst in het jaar 2499. Captain John O'Neil ontwaakt uit een cryogene slaap aan boord van het verloren en beschadigde sterrenschip Westwick. De computerstem van het schip vertelt O'Neil dat hij meer dan 312 jaar heeft geslapen, zo lang dat zijn herinneringen zijn uitgewist- een neveneffect van het feit dat hij eeuwen te lang heeft geslapen. Een adembenemende reis door tijd en ruimte begint als de speler het spookachtige sterrenschip onderzoekt, op zoek naar antwoorden en aanwijzingen over wat zijn ware missie is.

Het achtergrondverhaal in de vorm van een film wordt ontgrendeld zodra de gebieden uitgespeeld zijn en vrij te betreden zijn. Het epische verhaal ontvouwt zich op dit afdrijvende en kapotte sterrenschip, ergens aan de andere kant van de Melkweg terwijl het rond een vreemde, buitenaardse planeet draait.

Spelers moeten hun verstand en vernuft gebruiken om te ontdekken wat er gebeurd is met de aarde, het sterrenschip en de bemanning. Ze moeten te weten komen wat er gebeurd is met O’Neils partner Ross Perryman, waarom piloot Paige Palmer nog steeds in haar cryokamer sluimert en die navigator Alan Burk tijdens zijn lange slaap op gruwelijke wijze heeft vermoord. O'Neil ontdekt al snel dat de aarde vernietigd is en de bemanning van de Westwick de enige overlevende leden van het menselijke ras zijn... of toch niet?

Darkstar, een adventure game en interactieve film ineen, bevat meer dan dertien uur aan video's met een verbazingwekkende verhaal. Met meer dan twee dozijn aan spannende alternatieve eindes bevat de game veel geanimeerde beelden. Met zwarte humor, horror en klassieke sci-fi is Darkstar met live-action karakters in een volledig geanimeerd verhaal zodat je in je eigen tempo deze vreemde wereld kunt onderzoeken en ontdekken.
Toon meer Toon minder