Nedgame GoudaNedgame is een waar paradijs voor elke gamer. Naast games, spelcomputers en accessoires voor alle huidige systemen als PlayStation 5, PlayStation Vita, Xbox Series S/X, Nintendo Wii U, Nintendo 3DS, en PC is onze gamestore ook goed gevuld met games en toebehoren voor oudere systemen als PlayStation 4, PlayStation 3, Nintendo Wii, Gamecube, Xbox, Xbox One, Xbox 360, Dreamcast, Nintendo DS, Sony PSP, Playstation 2 en retro systemen als Nintendo NES, Super Nintendo, Nintendo 64, Sega Megadrive, Sega Saturn en PlayStation 1.

In onze winkel staan vitrinekasten vol met de leukste game merchandise. Amiibo, Skylanders en vele beeldjes, pluche knuffels en bijvoorbeeld sleutelhangers van onder andere Super Mario, Zelda, Sonic, Assassin’s Creed, Minecraft, Halo, Final Fantasy en Pac-Man zijn in onze gameshop te bezichtigen en aan te schaffen. Naast al deze game gerelateerde items vindt u in ons filiaal ook een leuk en uitgebreid assortiment van nieuwe en tweedehands Blu-ray films.

Eén van de belangrijkste speerpunten van Nedgame is de inruil en verkoop van tweedehands videogames, accessoires en spelcomputers. Dus, bent u uitgekeken op bepaalde games? Neem deze dan gerust mee en ontvang een leuk bedrag als korting op uw aankoop! In veel gevallen is ook een contante uitbetaling mogelijk (inruil en inkoop vanaf 18 jaar, legitimatie verplicht voor registratiedoeleinde). Op al onze tweedehands artikelen geven wij drie maanden garantie.

Kortom, wij heten iedereen van harte welkom in onze gezellige en complete gameshop!

Tip: De voorraad in de winkel wordt realtime weergegeven op onze website. Hierdoor kunt u onze voorraad direct inzien en een gewenst product reserveren. Indien het product op voorraad is ontvangt u meestal al binnen tien minuten bericht dat het klaar ligt.
Adresgegevens Korte Tiendeweg 14
2801 JT Gouda
Stuur een bericht
Openingstijden
Maandag 12:00 - 18:00
Dinsdag 10:00 - 18:00
Woensdag 10:00 - 18:00
Donderdag 10:00 - 21:00
Vrijdag 10:00 - 18:00
Zaterdag 10:00 - 17:00

Aangepaste openingstijden
Geen aangepaste openingstijden gepland