Yuppie Psycho: Executive Edition

Platform: Nintendo SwitchType: GamesGenre: AdventureLeeftijd: 12 Jaar en ouderUitgever: Tesura

Yuppie Psycho: Executive Edition

Platform: Nintendo Switch
Nieuw
39,99
Dit artikel binnen NL gratis verzonden!
Op voorraad, verwachte levertijd: 1 werkdag
Click & Collect Service
Bestel en betaal eenvoudig online, haal af in onze winkels.
  • Gemiddelde klantbeoordeling van 4,7/5 op Trustpilot
  • Al ruim 25 jaar uw game specialist
  • Wij hebben 10 echte winkels
  • Op werkdagen voor 17:00 uur besteld, direct verzonden!
  • Vanaf 25,- gratis verzonden binnen NL!
Platform: Nintendo SwitchType: GamesGenre: AdventureLeeftijd: 12 Jaar en ouderUitgever: Tesura

Omschrijving

Eerste dag op een nieuwe baan? Wat een nachtmerrie!
Alle spelers hebben nu toegang tot de Yuppie Psycho: Executive Edition-update! Dat omvat nieuwe gebieden, nieuwe bazen en uren aan zorgvuldig ontworpen nieuwe content om voort te bouwen op het Yuppie Psycho-universum.

Sluit je aan bij Brian Pasternack, een jonge man zonder toekomst in een dystopische samenleving uit de jaren 90, op zijn eerste dag bij een van 's werelds grootste bedrijven, Sintracorp. Zal Pasternack, onzeker, onvoorbereid en enorm ongekwalificeerd, hebben wat nodig is om te schitteren in de hiërarchie van Sintracorp? Het hangt allemaal af van hoe hij presteert bij zijn eerste opdracht... en of hij die overleeft.

Tijdens zijn onconventionele werknemersoriëntatie ontdekt Pasternack wat zijn nieuwe baan echt inhoudt: jagen op een 'heks' wiens krachten het succes van het bedrijf in de eerste plaats mogelijk maakten, maar die nu lijkt te zijn teruggekeerd om zijn werknemers te kwellen. Brian zal allerlei vreemde personages ontmoeten, ontsnappen aan vreselijke wezens en de verborgen geheimen van Sintracorps duistere verleden ontrafelen.


Tijdens Brian's tijd bij Sintracorp, zul je:
- Maak jezelf vertrouwd met je werkruimte: gebruik de lift om te ontdekken wie er aan het werk is en wat er op de loer ligt op elke verdieping van Sintracorp.
- Leer Office-protocol: leer wanneer je moet chatten, wanneer je moet werken en wanneer je in angst moet kruipen voor buitenaardse wezens.
- Neem deel aan een waterkoelergesprek: onderzoek je collega's en ontdek hun smerige, met bloed doordrenkte geheimen.
- Denk na over je vijfjarendoel: alleen jij kunt kiezen hoe dit verhaal zal eindigen, dus neem je beslissingen zorgvuldig!
- Beoordeel gezondheid en veiligheid: gebruik verschillende lichtmethoden om je pad te verlichten en te onthullen wat er in het donker ademt.
- Voer een rigoureuze persoonlijke beoordeling uit: vind aanwijzingen, los raadsels op, ontdek nieuwe paden - allemaal zonder dat de heks je te pakken krijgt!
Toon meer Toon minder