Umbraclaw

Platform: Nintendo SwitchType: GamesGenre: Actie AvontuurLeeftijd: 3 Jaar en ouderUitgever: Inti CreatesRegio: Japan
Dit is een import game

Umbraclaw

Platform: Nintendo Switch
Uitverkocht
Dit product is helaas uitverkocht.
E-mail alert
Vul hieronder uw e-mail adres in en wij sturen u een bericht zodra het artikel weer op voorraad is!

  • Gemiddelde klantbeoordeling 4,7/5 op Google
  • Al ruim 25 jaar uw game specialist
  • Wij hebben 8 echte winkels
  • Op werkdagen voor 17:00 uur besteld, direct verzonden!
  • Vanaf 45,- gratis verzonden binnen NL!
Platform: Nintendo SwitchType: GamesGenre: Actie AvontuurLeeftijd: 3 Jaar en ouderUitgever: Inti CreatesRegio: Japan
Dit is een import game

Omschrijving

Umbraclaw vertelt het verhaal van Kuon, een huiskat die is gestorven in de sterfelijke wereld nadat ze ontwaakt in het Soulplane, een rijk van de doden. Ze moet de gevaarlijke onderwereld uitdagen om terug te keren naar haar baasje in dit 2D-actie-avontuur.

Verhaal

Eén leven is tot een einde gekomen. Het leven is een kwetsbaar iets. Het kan op allerlei manieren in een oogwenk worden uitgedoofd.

Dit leven behoorde toe aan een eenvoudige kat die bij haar baasje woonde. Haar eigenaar is er misschien kapot van. Mogelijk hebben ze haar officieel begraven. Mogelijk hebben ze haar as verstrooid. Of misschien waren ze zich niet eens bewust van haar dood. ze verdween gewoon op een dag en kwam nooit meer terug.

Ongeacht de omstandigheden… Eén leven is tot een einde gekomen.

Nadat hij in de sterfelijke wereld is gestorven, wordt de kat Kuon wakker in het Soulplane. Om terug te keren naar haar eigenaar, gaat ze op weg naar de enige beschikbare uitgang, de ‘Grens’.

Vind hoop in de dood met “Anima Revive!” - Kuon is slechts een sterfelijke kat. Elke schade in het Soulplane is genoeg om haar onmiddellijk te doden. De mysterieuze kracht ‘Anima Revive’ zal haar echter weer tot leven brengen met nieuwe vaardigheden door de ziel van een ander dier te absorberen, waardoor haar overlevingsvermogen wordt vergroot.

Doorkruis een betoverend donkere en verbluffende onderwereld - Kuons reis naar huis is rijkelijk weergegeven met handgetekende kunst, in een stijl van uit papier gesneden kunst. Elke verwrongen vijand en omgeving is met liefde gemaakt door het kunstteam van Inti Creates

Een verhaal dat een stempel op je ‘ziel’ zal drukken - De ‘dood’ van een enkele kat begint een cyclus van wedergeboorte. Terwijl Kuon worstelt om naar huis terug te keren, zal ze andere zielen tegenkomen die in de onderwereld zijn gevallen, zowel zoals zij als niet. Het verhaal van Kuon kan een groot aantal eindes kennen, afhankelijk van haar en de acties en keuzes van de speler. Lukt het jou om je menselijkheid en Kuons gelukzaligheid tot het einde toe te behouden?
Toon meer Toon minder