The Wild at Heart

Platform: Nintendo SwitchType: GamesGenre: Actie AvontuurLeeftijd: 7 Jaar en ouderUitgever: Humble Bundle

The Wild at Heart

Platform: Nintendo Switch
Uitverkocht
Dit product is helaas uitverkocht.
E-mail alert
Vul hieronder uw e-mail adres in en wij sturen u een bericht zodra het artikel weer op voorraad is!

  • Gemiddelde klantbeoordeling 4,7/5 op Google
  • Al ruim 25 jaar uw game specialist
  • Wij hebben 8 echte winkels
  • Op werkdagen voor 17:00 uur besteld, direct verzonden!
  • Vanaf 45,- gratis verzonden binnen NL!
Platform: Nintendo SwitchType: GamesGenre: Actie AvontuurLeeftijd: 7 Jaar en ouderUitgever: Humble Bundle

Omschrijving

Hanteer een steeds groter wordende kudde eigenzinnige wezens om gebroken paden te herbouwen, vecht tegen gevaarlijke beesten en los eigenaardige puzzels op in een rijke, onderling verbonden wereld. Sluit je aan bij twee jonge weglopers terwijl ze de mysteries van een verloren rijk ontrafelen in deze nostalgische sprookjesboekfantasie!

Verzamel je Horde

Verzamel en zet een zwerm eigenzinnige Spritelings in; kleine magische wezens die je kunt besturen. Breek spullen, verzamel buit, vecht tegen vijanden, bouw nieuwe paden en meer!

Ontdekken
Een unieke en afgezonderde wereld rijk aan eeuwen vol overlevering. Bossen, grotten, kustlijn, oude heiligdommen... The Deep Woods zit vol met puzzels die moeten worden opgelost en geheimen die wachten om ontdekt te worden.

Verzamelen en knutselen

Verzamel zeldzame bronnen zoals magische kristallen, schroot, elektrische componenten en meer om nieuwe structuren, items en upgrades te bouwen!

Strijd
Neem het op tegen hachelijke dieren in het wild en bovennatuurlijke vijanden met de unieke vaardigheden van je Spriteling-zwerm en je vertrouwde vacuüm, de Gustbuster!

Nightfall

"Het donker is slecht!" - Een veelgehoord gezegde onder de bewoners van de Deep Woods, en met een goede reden. Kwaadaardige wezens loeren hier in de schaduw en je zou kunnen merken dat je tot zonsopgang in de buurt van een kampvuurlicht wilt blijven.
Toon meer Toon minder