Skautfold Bloody Pack

Platform: Nintendo SwitchType: GamesGenre: Actie AvontuurLeeftijd: 16 Jaar en ouderUitgever: Red Art Games

Skautfold Bloody Pack

Platform: Nintendo Switch
Pre-Order
39,99
Deze pre-order binnen NL gratis verzonden!
Release: 31-12-2023
Click & Collect Service
Bestel en betaal eenvoudig online, haal af in onze winkels.
  • Gemiddelde klantbeoordeling van 4,7/5 op Trustpilot
  • Al ruim 25 jaar uw game specialist
  • Wij hebben 8 echte winkels
  • Op werkdagen voor 17:00 uur besteld, direct verzonden!
  • Vanaf 35,- gratis verzonden binnen NL!
Platform: Nintendo SwitchType: GamesGenre: Actie AvontuurLeeftijd: 16 Jaar en ouderUitgever: Red Art Games

Omschrijving

Skautfold: Shrouded in Sanity
Gevestigd in de alternatieve historische setting van het Angelic Empire of Britannia uit 1897, zal je contract je bevelen om de bron van de onnatuurlijke mist die het Berelai Manor omhult, te elimineren.

Ontdek de geheimen van het landgoed terwijl je op zoek gaat naar antwoorden onder de gewelddadige bewoners.

Een vreemde en weerzinwekkende waanzin maakte zich meester van de bedienden die door de gangen dwaalden, en ze zullen aanvallen zodra ze ze zien, want hun waanzin is geworteld in een dieper begrip van kosmische onbeduidendheid. Om de gekmakende verschrikkingen af ​​te weren, zullen je Iaito-stok en Waltham A9-handkanon je helpen. Om je verwondingen te genezen, bieden je Vitae-brouwsels genezing.

Pas op, wat voor onaardse gebeurtenissen er ook hebben plaatsgevonden, je gezond verstand zal op de proef worden gesteld terwijl de waarheid zich ontvouwt in deze hongerige allesverslindende mist.

Skautfold: Usurper

Usurper is een vervolg op Shrouded in Sanity, kennis van de eerste game is echter niet nodig, het is het tweede deel van de Skautfold-gamereeks.

Usurper is een actie-RPG van Metroidvania. Met Eldritch-verschrikkingen ontketend door de buitenwereldse Citadel, is het jouw taak om Londen van zijn verschrikkingen te verlossen. Gebruik het nieuwe "Guard"-systeem dat behendig spel en nauwkeurigheid beloont, om de enorme structuur bloot te leggen en de nachtmerries die erin op de loer liggen te verslaan.

Het vechtsysteem van Usurper is opgebouwd rond "Guard"; een systeem waarmee de speler aanvallen kan doorstaan ​​en risico's kan nemen, waarbij nauwkeurige timing en risicobeoordeling wordt beloond. In plaats van onmiddellijk gezondheid te verliezen wanneer de speler wordt geraakt, verliezen ze "Bewakingspunten" (die functioneren als een regeneratieschild). Als deze op zijn, loopt de speler meestal schade op. Als de speler binnenkomende aanvallen echter nauwkeurig ontwijkt, zal hij een groot deel van die aanvalsschade omzetten in "Bewakingspunten", waarmee je het tij van het gevecht kunt keren en de overhand kunt krijgen. Dit systeem stelt iedereen in staat om in het spel te komen, maar biedt nog steeds een hoog vaardigheidsplafond voor spelers die op zoek zijn naar een uitdaging.
Toon meer Toon minder