Robotics Notes Double Pack

Robotics Notes Double Pack
Robotics Notes Double PackRobotics Notes Double PackRobotics Notes Double PackRobotics Notes Double PackRobotics Notes Double PackRobotics Notes Double Pack
Robotics Notes Double PackRobotics Notes Double PackRobotics Notes Double PackRobotics Notes Double PackRobotics Notes Double PackRobotics Notes Double Pack
Platform: Nintendo Switch
Type: Games
Genre: Visual Novel
Leeftijd: 12 Jaar en ouder
Uitgever: Numskull

Pre-Order
€ 59,99
Deze pre-order binnen NL gratis verzonden!
Release:
16-10-2020
Plaats in winkelwagen
 
Afhalen
Wilt u liever het product afhalen? Bekijk hier de winkelvoorraad.
Klantbeoordeling 9,3/10 op Trustpilot
Al ruim 20 jaar uw game specialist
11 echte winkels
Platform: Nintendo Switch
Type: Games
Genre: Visual Novel
Leeftijd: 12 Jaar en ouder
Uitgever: Numskull

Omschrijving
Robotica; merkt Elite op
Dankzij de stijgende populariteit van de PhoneDroid - een apparaat met augmented reality (A.R.) - heeft het tijdperk van geavanceerde technologie eindelijk Tanegashima bereikt. Op dat eiland staat de Robot Research Club van Central Tanegashima High op het punt hun club te ontbinden. Ondanks hun hachelijke situatie kon Kaito Yashio, een van de slechts twee leden van de Robot Club, niets schelen en zou hij liever de hele dag een robotgevecht spelen. Zijn tegenhanger, de roekeloze clubleider Akiho Senomiya, negeert de apathie van Kaito terwijl ze ernaar streeft te voorkomen dat de club wordt ontbonden door hun gigantische robot te voltooien.

Op een dag ontdekt Kaito een mysterieuze A.R. annotatie met de titel "Kimijima Report." Het bevat instructies met betrekking tot locaties over het hele eiland - en waarschuwt voor een samenzwering waarbij de hele wereld betrokken is.

Robotica; merkt DaSH op
Het eiland Tanegashima bereidt zich een half jaar na de evenementen van Robotics; Notes Elite voor op het Zomerfestival. Kaito Yashio is afgestudeerd aan de middelbare school en meldt zich aan om naar de universiteit te gaan terwijl hij zijn droom nastreeft: astronaut worden. Via Nae Tennouji, een kennis die hij kent van JAXA, maakt hij kennis met Itaru Hashida, die toevallig op dezelfde veerboot zit die naar huis gaat. Itaru beweert een rondreis over het eiland te maken, maar na verloop van tijd begint hij zich vreemd te gedragen ... Samen genieten ze van de zomer met de voormalige leden van de Robot Club: Akiho Senomiya, Junna Daitoku, Frau Koujiro, Subaru Hidaka en Airi Yukifune , een meisje dat ze ontmoetten bij het incident afgelopen februari. Er doen zich echter overal om hen heen enkele verontrustende incidenten voor, voorbodes van een gebeurtenis die de wereld opnieuw in chaos zal storten.
Trailer

Nedgame Webstore


055-3660399

(ma t/m vr 09:00 - 17:00uur)
Wilt u als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste releases,
pre-orders en aanbiedingen? Abonneer u dan op onze nieuwsbrief!

Onze winkels


Volg ons op:

Instagram
© 1996 - 2020 Nedgame BV | Tel: 055 - 366 03 99