PowerA Enhanced Wired Controller - Lilac Fantasy

Platform: Nintendo SwitchType: AccessoiresGenre: ControllersUitgever: Power A

PowerA Enhanced Wired Controller - Lilac Fantasy

Platform: Nintendo Switch
Uitverkocht
Dit product is helaas uitverkocht.
E-mail alert
Vul hieronder uw e-mail adres in en wij sturen u een bericht zodra het artikel weer op voorraad is!

  • Gemiddelde klantbeoordeling van 4,7/5 op Trustpilot
  • Al ruim 25 jaar uw game specialist
  • Wij hebben 10 echte winkels
  • Op werkdagen voor 17:00 uur besteld, direct verzonden!
  • Vanaf 25,- gratis verzonden binnen NL!
Platform: Nintendo SwitchType: AccessoiresGenre: ControllersUitgever: Power A

Omschrijving

Deze PowerA geavanceerde bedrade controller voor Nintendo is officieel gelicentieerd door Nintendo, ziet er fantastisch uit en speelt nog beter. Elke controller is prachtig ontworpen en is gebouwd om optimale in-game prestaties en betrouwbaarheid te verzekeren. Programmeer tijdens het spel twee toewijsbare geavanceerde gameknoppen, sluit ze aan op de 3,5 mm stereo-audio-aansluiting en geniet van urenlang gamen met supercomfortabele ergonomie. Inclusief een USB-C-oplaadkabel van 3 m.
Prachtige ontwerpen:
PowerA geavanceerde bedrade controllers voor Nintendo Switch zijn verbluffend ontworpen en geven iconische personages frisheid met levendige kleuren en kenmerkende graphics. Vier je favoriete game met je nieuwe favoriete gamepad - met supercomfortabele ergonomie, een intuïtieve knoppenindeling en betrouwbare prestaties.

Geavanceerde gameknoppen:
Behaal een concurrentievoordeel met aan de achterkant gemonteerde geavanceerde gameknoppen die je tijdens het spelen kunt programmeren - geen app of configuratie van systeeminstellingen. Houd gewoon de programmaknop drie seconden (1) ingedrukt, druk op de knop die u wilt toewijzen (2) en selecteer vervolgens AGR of AGL (3) om de knoptoewijzing te voltooien.

PowerA kwaliteitsbelofte
PowerA-controllers zijn ontworpen en ontwikkeld volgens de beste normen in hun klasse. Ze zijn gemaakt van hoogwaardige materialen, zitten boordevol met de beste gamefuncties en leveren elke keer dat je speelt betrouwbare prestaties.

Officieel gelicentieerd product
Deze geavanceerde bedrade controller van PowerA is officieel gelicentieerd door Nintendo. Het Nintendo-zegel betekent dat onze controller het rigoureuze test-en evaluatieproces van Nintendo heeft doorlopen.
Toon meer Toon minder