Norn9: Var Commons

Platform: Nintendo SwitchType: GamesGenre: Visual NovelLeeftijd: 16 Jaar en ouderUitgever: Aksys Games

Norn9: Var Commons

Platform: Nintendo Switch
Nieuw
  54,99 
48,-
Prijsverlaging!
Verwachte levertijd: 1 werkdag
Click & Collect Service
Bestel en betaal eenvoudig online, haal af in onze winkels.

  • Gemiddelde klantbeoordeling 4,7/5 op Google
  • Al ruim 25 jaar uw game specialist
  • Wij hebben 8 echte winkels
  • Op werkdagen voor 17:00 uur besteld, direct verzonden!
  • Vanaf 45,- gratis verzonden binnen NL!
Platform: Nintendo SwitchType: GamesGenre: Visual NovelLeeftijd: 16 Jaar en ouderUitgever: Aksys Games

Omschrijving

Na het openen van de deuren voor meer op vrouwen gerichte romantische titels en vanwege het succes bij het lokaliseren van de Hakouki-serie, zal Aksys Games opnieuw de romantiek binnenhalen met zijn nieuwste Otome visuele roman-game Norn9: Var Commons .

Het verhaal begint wanneer een wonderkind Sorata Suzuhara afdwaalt na het horen van een mysterieus lied en flauwvalt. Als hij wakker wordt, wordt hij getransporteerd naar wat lijkt op het verleden. Op deze onbekende en vreemde plek ontmoet hij al snel een meisje dat hem vertelt dat hij tijd heeft overgeslagen en al snel belooft hem te helpen thuis te komen. Sorata volgt het mysterieuze meisje naar een rond luchtschip genaamd Norn dat vliegt met technologie die zijn verbeelding te boven gaat. In dit luchtschip ontmoet hij drie jonge dames en negen jonge mannen, allemaal met unieke krachten, op een reis die hen is gegeven door een persoon genaamd "The World".

Ontgrendel de mysteries van het schip en zijn inzittenden vanuit het perspectief van elk van de drie meisjes, communiceer met andere personages en zie hoe ze reageren op specifieke situaties. Ervaar de reis en de uiteenlopende verhaallijn terwijl spelers het lot van de personages bepalen in een vertakkende verhaallijn. Speel meerdere keren door om het ware einde van het verhaal te ontgrendelen en zo een zinvolle hoeveelheid herspeelwaarde toe te voegen. Beleef je vreugdevolle Norn9: Var Commons- momenten opnieuw met de galerijmodus, doe mee aan de zoektocht van het spel en verzamel punten om andere bonussen en speciale functies te ontgrendelen.
Toon meer Toon minder