Mutant Mudds Collection (Limited Run Games)

Platform: Nintendo SwitchType: GamesGenre: Game CompilatiesLeeftijd: 3 Jaar en ouderUitgever: Limited RunRegio: USA
Dit is een import game

Mutant Mudds Collection (Limited Run Games)

Platform: Nintendo Switch
Nieuw
49,99
Nog slechts 3 op voorraad!
Verwachte levertijd: 1 werkdag
Click & Collect Service
Bestel en betaal eenvoudig online, haal af in onze winkels.

  • Gemiddelde klantbeoordeling 4,7/5 op Google
  • Al ruim 25 jaar uw game specialist
  • Wij hebben 8 echte winkels
  • Op werkdagen voor 17:00 uur besteld, direct verzonden!
  • Vanaf 45,- gratis verzonden binnen NL!
Platform: Nintendo SwitchType: GamesGenre: Game CompilatiesLeeftijd: 3 Jaar en ouderUitgever: Limited RunRegio: USA
Dit is een import game

Omschrijving

Het is de grootste verzameling modderige spellen onder één dak! Beleef het platformplezier van de bekroonde Mutant Mudds Deluxe en Mutant Mudds Super Challenge opnieuw op je Nintendo Switch™. Maar wacht, er is meer! Er is een gloednieuw spel aan de collectie toegevoegd!! Weer de opstijgende modder van onderaf af in het nieuwe explosieve puzzelspel Mudd Blocks.

1. MUTANT MUDDS DELUXE
Houd je van pixels? Gek op platformgames? Is er een speciaal plekje in je hart voor het 8-bit- en 16-bit-tijdperk? Wil plezier hebben? Ja!? Nou, je bent hier aan het juiste adres, mijn vriend. Mutant Mudds Deluxe is een "12-bit" actieplatformgame met 80 levels vol pixels en platformplezier!

Onze held, Max, is misschien maar een 2D-sprite, maar hij kan naar de derde dimensie springen door met zijn vertrouwde jetpack tussen de achtergrond- en voorgrondspeelvelden te vliegen in deze unieke dimensionaal geweven ervaring.

Gewapend met een robuust waterkanon heeft Max alles wat hij nodig heeft om zijn aartsvijand op de lange termijn te verslaan: de Mutant Mudds. Max moet zich een weg banen door het vervuilde landschap om mysterieuze Water Sprites te vinden. De legende zegt dat het verzamelen van alle mysterieuze Water Sprites de smerige Mutant Mudds voorgoed zal wegspoelen!

2. MUTANT MUDDS SUPER UITDAGING
Hier komt een uitdaging! Mutant Mudds superuitdaging!! Meer dan 40 niveaus vol kwaadaardige gemuteerde mudds. Dit avontuur is ontworpen voor superspelers; met een groot aantal nieuwe platformuitdagingen en unieke baasgevechten die je vaardigheden op de proef stellen.

Max ontvangt speciale informatie, die de locatie van de oorspronkelijke meteoorinslag onthult en het feit dat er nog steeds gemuteerde mudds uit voortkomen! Max vertrekt vanuit een geheime schuilplaats in de jungle om de meteoor te lokaliseren en voorgoed te vernietigen!

Ren, spring, zweef en knal je een weg door vijf nieuwe, levendige werelden, gepresenteerd met kleurrijke neo-retro pixelkunst en sublieme chiptune-muziek. Trotseer de wetten van de tweede dimensie door tussen de voorgrond- en achtergrondlagen te springen en modderige gerechtigheid uit te delen met je trouwe waterkanon. Gebruik je vertrouwde power-ups om lastige obstakels te overwinnen en toegang te krijgen tot speciale geheime niveaus.

3. MUDD BLOCKS
Het modderbrekende werk van Max is nooit klaar! Een modderige horde mutanten komt van onderaf omhoog... in blokvorm!? Gooi waterbommen naar beneden om ze weg te spoelen. Je kunt de veelkleurige modderblokken zelfs tegen zichzelf gebruiken. Alles gaat! Ga solo en verbeter je hoogste score of werk samen met een vriend voor coöp voor twee spelers of tegen elkaar tegen plezier. Je kunt zelfs een van de andere unieke modi proberen, zoals Numbers en Rescue, om je block-busting-vaardigheden op de proef te stellen.
Toon meer Toon minder