Little Nightmares I & II Bundle

Little Nightmares I & II Bundle voor de Nintendo Switch kopen op nedgame.nl
Little Nightmares I & II Bundle voor de Nintendo Switch kopen op nedgame.nl
Little Nightmares I & II Bundle voor de Nintendo Switch kopen op nedgame.nl
Platform: Nintendo Switch
Type: Games
Genre: Adventure
Leeftijd: 16 Jaar en ouder
Uitgever: Bandai Namco

Uitverkocht
Dit product is helaas uitverkocht.
Email alert
Vul hieronder uw e-mail adres in en wij sturen u een bericht zodra het artikel weer op voorraad is!

Klantbeoordeling 4,7/5 op Trustpilot
Al ruim 20 jaar uw game specialist
10 echte winkels
Platform: Nintendo Switch
Type: Games
Genre: Adventure
Leeftijd: 16 Jaar en ouder
Uitgever: Bandai Namco

Omschrijving
Beleef net zoals de 7 miljoen spelers die je al voorgingen, de charmante franchise van horroravonturen van Little Nightmares en kijk je kinderangsten recht in de ogen. Dompel je onder in dit iconische en angstaanjagende avontuur van deze collectie van 2 games en puzzels en begin met het origineel uit 2017, een niet te missen titel die je zeker moet spelen en bovendien tal van awards en goede kritieken in de wacht sleepte.

Little Nightmares I - “De Pionier”

Help Six in Little Nightmares te ontsnappen uit The Maw, een groot mysterieus schip waar corrupte zielen rondwaren op zoek naar hun volgende maaltijd!
Ga nog een stapje verder dan Six Story en duik dieper in The Maw dankzij het extra downloadbare verhaal “Secrets of the Maw”.

Little Nightmares II - “Het Perfecte Vervolg”

Lever je over aan de kwellende zoemende roep van Little Nightmares II. Help samen met Six Mono de duistere geheimen van De Zendtoren te ontdekken en ontwijk de verschrikkelijke Bewoners van deze wereld.

Kenmerken:

BELEEF EEN UITZONDERLIJK AVONTUUR

Stap aan boord van een onvergetelijke, maar netelige reis. Wees de Bewoners te slim af, verken deze vervormde wereld en probeer aan de nachtmerrie te ontsnappen. Van The Maw tot de Bleke Stad, wees voorzichtig voor de boosaardige zielen die je te pakken willen krijgen en probeer deze wereld te begrijpen.

VOEL JE OPNIEUW KIND

Maak je innerlijke kind wakker en vermijd gevaar. Elke kamer is een cel, elke bewoner vormt een bedreiging, en beide zijn puzzels die je moet zien op te lossen. Verstop je voor het gevaar en breng jezelf in veiligheid tegen de monsters die je achtervolgen of raap al je moed bijeen en gebruik instrumenten om je kwelgeesten op afstand te houden.

UNIEKE ESTHETISCHE VORMGEVING

Tarsiers Studios creëerde een meeslepende en subtiele wereld ondersteund door een geweldige geluidsband. Laaf je aan de gedetailleerde landschappen, bekende maar vreemde plekken en de prachtige decors.

De soundtrack varieert van rustige en sfeervolle stukken tijdens de verkenningsscènes tot industriële, chaotische composities tijdens de intense achtervolgingen zoals in een nachtmerrie. Het resultaat is bijna surreëel en etherisch maar toch vertrouwd - net zoals het universum van Little Nightmares.
Toon meer Toon minder
Screenshots
Little Nightmares I & II Bundle voor de Nintendo Switch kopen op nedgame.nlLittle Nightmares I & II Bundle voor de Nintendo Switch kopen op nedgame.nlLittle Nightmares I & II Bundle voor de Nintendo Switch kopen op nedgame.nlLittle Nightmares I & II Bundle voor de Nintendo Switch kopen op nedgame.nlLittle Nightmares I & II Bundle voor de Nintendo Switch kopen op nedgame.nlLittle Nightmares I & II Bundle voor de Nintendo Switch kopen op nedgame.nl

Nedgame Webstore


055-3660399

(ma t/m vr 09:00 - 17:00uur)
Wilt u als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste releases,
pre-orders en aanbiedingen? Abonneer u dan op onze nieuwsbrief!

Onze winkels


Volg ons op:

Instagram
© 1996 - 2021 Nedgame BV | Tel: 055 - 366 03 99