Dreadout 2 Launch Edition

Platform: Nintendo SwitchType: GamesGenre: Survival HorrorLeeftijd: 16 Jaar en ouderUitgever: SoftsourceRegio: Azië
Dit is een import game

Dreadout 2 Launch Edition

Platform: Nintendo Switch
Nieuw
  79,99 
69,99
Prijsverlaging!
Verwachte levertijd: 1 werkdag
Click & Collect Service
Bestel en betaal eenvoudig online, haal af in onze winkels.

  • Gemiddelde klantbeoordeling van 4,7/5 op Trustpilot
  • Al ruim 25 jaar uw game specialist
  • Wij hebben 8 echte winkels
  • Op werkdagen voor 17:00 uur besteld, direct verzonden!
  • Vanaf 45,- gratis verzonden binnen NL!
Platform: Nintendo SwitchType: GamesGenre: Survival HorrorLeeftijd: 16 Jaar en ouderUitgever: SoftsourceRegio: Azië
Dit is een import game

Omschrijving

DreadOut 2 is een third-person horroravontuur dat is geïnspireerd op Indonesische folklore en stadslegenden. Speel als Linda Meilinda, een middelbare scholier met bovennatuurlijke krachten – het vermogen om geesten te voelen en te zien.

Met behulp van haar vertrouwde smartphone moet Linda jagen op de nachtmerrieachtige geesten en duistere krachten die niet alleen haar geboorteplaats, maar de hele mensheid bedreigen. Dit huiveringwekkende vervolg breidt het originele culthit uit met geheel nieuwe melee-gevechten en een grotere nadruk op verkenning, waardoor DreadOut 2 weer een meeslepende en angstaanjagende toevoeging aan het horrorgenre wordt.

OVERLEVINGSACTIE-HORROR

DreadOut 2 zal een gemengd verbeterd mechanisme van onze vorige DreadOut gebruiken, samen met een nieuw gevechtsgericht mechanisme.
Verban ze allemaal! DreadOut-achtige smartphone-spokenjacht is terug. Jaag op en versla ongrijpbare geesten met Linda's smartphonecamera, of gebruik contactwapens en projectielen tegen fysieke geesten

NIET-LINEAIRE OVERLEVINGSHORROR
Een wereld van angst: verken Linda's geboortestad en daarbuiten, praat met bewoners (levend en dood!), voltooi side-quests en duik dieper in de kennis van DreadOut
Verken het slaperige stadje Lil' dag en nacht om angstaanjagende stedelijke legendes op te lossen die binnen rondspoken.
Toon meer Toon minder