Dragon Marked for Death

Platform: Nintendo SwitchType: GamesGenre: RPGLeeftijd: 16 Jaar en ouderUitgever: Nighthawk

Dragon Marked for Death

Platform: Nintendo Switch
Nieuw
39,99
Dit artikel binnen NL gratis verzonden!
Op voorraad, verwachte levertijd: 1 werkdag
Click & Collect Service
Bestel en betaal eenvoudig online, haal af in onze winkels.
  • Gemiddelde klantbeoordeling van 4,7/5 op Trustpilot
  • Al ruim 25 jaar uw game specialist
  • Wij hebben 10 echte winkels
  • Op werkdagen voor 17:00 uur besteld, direct verzonden!
  • Vanaf 35,- gratis verzonden binnen NL!
Platform: Nintendo SwitchType: GamesGenre: RPGLeeftijd: 16 Jaar en ouderUitgever: Nighthawk

Omschrijving

Speel het spel door als een van de vier leden van de Dragonblood-clan

Elk speelbaar personage heeft verschillende sterktes en capaciteiten! De keizerin is een goedgebalanceerd DPS-personage, de Warrior is een Tankklasse-personage dat de groep beschermt met zijn hoge verdediging, de Shinobi is DPS die nadruk legt op beweging bij lastige aanvallen, en de Heks kan haar bondgenoten genezen en haar vijanden aanvallen met krachtige spreuken.

Inclusief extra Quest DLC en het Striker Gear Pack. Het Striker Gear Pack is beperkt tot de eerste run van de fysieke editie en zal 4 speacial-wapens ontgrendelen in de Weapon Shop: Sumeragi Glaive- Level 10 Keizerinwapen, Luxcalibur- Level 10 Warrior-wapen, Dart- Level 10 Shinobi-wapen, Grimoire-level 10 Heksenwapen

Een fascinerende en meeslepende donkere fantasiewereld met zorgvuldig getekende pixelkunst van enkele van de beste pixelmancers in de industrie, schildert het hele plaatje en brengt spelers direct in de donkere fantasiewereld.

Vecht tegen gigantische bazen! Absoluut gigantische bazen die groter zijn dan het volledige scherm wachten op onze helden. Werk samen met je kameraden om deze grote slechteriken neer te halen!

Tientallen en tientallen uren aan gameplay! Vergis u niet, Dragon MFD is een enorm spel voor zijn genre. Met enkele podia die 200 - 400 schermen beslaan, meer dan 30 hoofdopdrachten en heel veel side-quests om aan te pakken, hebben spelers veel speeltijd om naar uit te kijken!

Werk samen met je metgezellen om door de stadia te gaan! In Dragon MFD opent samenwerking met je metgezellen een heel nieuw rijk aan spannende mogelijkheden als het gaat om het verslaan van vijanden en het doorlopen van stadia. Met wereldwijde matchmaking en in-game communicatie-opties voor online spelen, en lokale coöpspelers die elk kunnen genieten van hun eigen scherm waar ze het middelpunt van de actie vormen, is de multiplayer-ervaring een kernelement van DMFD. Elke speler heeft zijn eigen systeem en kopie van het spel nodig om te kunnen genieten van multiplayer.
Toon meer Toon minder