Shadows of Adam

Platform: Nintendo SwitchType: GamesGenre: RPGLeeftijd: 12 Jaar en ouderUitgever: PM StudiosRegio: USA
Dit is een import game

Shadows of Adam

Platform: Nintendo Switch
Nieuw
54,99
Dit artikel binnen NL gratis verzonden!
Op voorraad, verwachte levertijd: 1 werkdag
Click & Collect Service
Bestel en betaal eenvoudig online, haal af in onze winkels.
  • Gemiddelde klantbeoordeling van 4,7/5 op Trustpilot
  • Al ruim 25 jaar uw game specialist
  • Wij hebben 10 echte winkels
  • Op werkdagen voor 17:00 uur besteld, direct verzonden!
  • Vanaf 25,- gratis verzonden binnen NL!
Platform: Nintendo SwitchType: GamesGenre: RPGLeeftijd: 12 Jaar en ouderUitgever: PM StudiosRegio: USA
Dit is een import game

Omschrijving

Shadows of Adam brengt een meeslepend verhaal, een uniek snel vechtsysteem en gemoderniseerde beelden naar een geliefd genre.

Het dorp Adam, weggestopt van de buitenwereld door de ondoordringbare waas van de Misty Woods, leeft sinds de dagen van de Wraith-oorlog grotendeels in vrede. Magie, de duistere kracht die die oorlog voedde, is verdwenen. Maar de duisternis daalt weer en Adams legendarische held, Orazio, is niet meer.

10 jaar geleden vertrok hij zonder uitleg en keerde nooit meer terug, zijn zoon en geadopteerde dochter achterlatend om te worstelen met het duistere geheim dat hij achterliet - een geheim dat nu onthuld moet worden als de kinderen hopen zowel Adam als hun overleden vader te redden, hoewel de onthulling ervan de wereld zou kunnen ontketenen.

- Meeslepend karaktergedreven verhaal: het verhaal van Shadows of Adam is er een met een diep verhaal en een interessant plot. Het verhaal draait om 4 hoofdpersonen: Asrael, Kellan, Curtis en Talon.
- Een strategisch gevechtssysteem voor AP-beheer: AP wordt automatisch hersteld tussen elke gevechtsronde en door vijanden te verslaan. Dit zorgt voor een uniek uitputtingssysteem dat het gebruik van vaardigheden en snelle gevechten aanmoedigt.
- Beautiful Visuals: Shadows of Adam biedt prachtig gemoderniseerde visuals die zijn geïnspireerd op klassieke JRPG's uit het SNES-tijdperk.
- Originele soundtrack met meer dan 44 nummers: een originele soundtrack van Tyler Mire die is geïnspireerd op muziek uit de beste games van het genre. Deze soundtrack bevat unieke thema's voor elk gebied en elk personage en legt de nadruk op een sterke melodie en emotionele verbinding.
Toon meer Toon minder