Commandos 2 HD Remaster

Commandos 2 HD Remaster
Commandos 2 HD RemasterCommandos 2 HD RemasterCommandos 2 HD RemasterCommandos 2 HD RemasterCommandos 2 HD RemasterCommandos 2 HD Remaster
Commandos 2 HD RemasterCommandos 2 HD RemasterCommandos 2 HD RemasterCommandos 2 HD RemasterCommandos 2 HD RemasterCommandos 2 HD Remaster
Platform: Nintendo Switch
Type: Games
Genre: Strategy
Leeftijd: 16 Jaar en ouder
Uitgever: Koch Media

Pre-Order
€ 29,99
Reserveer en ontvang op release!
Release:
04-12-2020
Plaats in winkelwagen
 
Afhalen
Wilt u liever het product afhalen? Bekijk hier de winkelvoorraad.
Klantbeoordeling 9,3/10 op Trustpilot
Al ruim 20 jaar uw game specialist
11 echte winkels
Platform: Nintendo Switch
Type: Games
Genre: Strategy
Leeftijd: 16 Jaar en ouder
Uitgever: Koch Media

Omschrijving
Herbeleef het real-time tactische meesterwerk dat het genre als geen ander definieerde: oorspronkelijk ontwikkeld door het legendarische Pyro Studios, is Commandos 2 - HD Remaster een waar eerbetoon aan een van de meest gevierde gaming meesterwerken.

Ervaar Commandos 2 Men of Courage als nooit tevoren in high definition met herwerkte bedieningselementen, gebruikersinterface en tutorial. Neem de leiding over een elitegroep van commando's die zich diep in vijandelijk gebied moeten wagen en hun gecombineerde expertise moeten gebruiken om een reeks notoir veeleisende missies uit de Tweede Wereldoorlog te voltooien. Ga op in verschillende omgevingen op basis van authentieke locaties uit de Tweede Wereldoorlog en leid je team van commando's tegen alle kansen in, opereer heimelijk en keer het tij van oorlog.

Kenmerken:
- Opnieuw uitgevonden in HD met herwerkte bedieningselementen, gemoderniseerde gebruikersinterface en een herziene tutorial.
- Interactieve omgevingen: steel vijandelijke uniformen en wapens, beklim palen, slinger aan kabels, zwem, gebruik voertuigen en klim in / uit gebouwen, schepen en vliegtuigen.
- Bestuur negen unieke commando's, elk met verschillende vaardigheden en specialisaties, waaronder groene baret, sluipschutter, sloopexpert, duiker, verleidster en dief.
- Voor de allereerste keer op de Nintendo Switch: draai de omgeving 360 graden, beweeg naadloos in en uit gebouwen, onderzeeërs, vliegtuigen en onder water en zoom in en uit op de omgeving.
- Authentieke WO II-scenario's: 10 missies in 9 verschillende omgevingen, dag en nacht, met realistische weerseffecten.
- De keuze is aan jou: hoe je elke missie aanpakt, is aan jou. Experimenteer met vaardigheden en wapens in een uitdagende gameplay-stijl "tegen de verwachtingen in".
- Voertuigen en wapens uit de Tweede Wereldoorlog, waaronder jeeps, tanks, vrachtwagens, schepen, bazooka's en vlammenwerpers.
Trailer

Nedgame Webstore


055-3660399

(ma t/m vr 09:00 - 17:00uur)
Wilt u als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste releases,
pre-orders en aanbiedingen? Abonneer u dan op onze nieuwsbrief!

Onze winkels


Volg ons op:

Instagram
© 1996 - 2020 Nedgame BV | Tel: 055 - 366 03 99