Facebook Instagram
Onze winkels
Nieuwsbrief
Wil jij als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste releases, pre-orders en aanbiedingen? Abonneer dan op onze nieuwsbrief!
5 Nedgame facts

Grootste assortiment nieuw en tweedehands

Inruil van oude games in onze winkels

Altijd lage prijzen

Ervaren personeel

Afhalen mogelijk in een van onze winkels

Child of Light Ultimate Edition + Valiant Hearts
  

Child of Light Ultimate Edition + Valiant Hearts

Child of Light Ultimate Edition + Valiant Hearts
  
Nintendo Switch
Child of Light Ultimate Edition + Valiant Hearts Child of Light Ultimate Edition + Valiant Hearts
Nintendo Switch

Platform: Nintendo Switch
Type: Games
Genre: Actie Avontuur
Leeftijd: 12 Jaar en ouder
Uitgever: Ubisoft

Nieuw
 € 39,99 
€ 29,99
Dit artikel binnen NL gratis verzonden!
Verwachte levertijd:
1 werkdag
Plaats in winkelwagen
Afhalen
Wilt u liever het product afhalen? Bekijk hier de winkelvoorraad.
Platform: Nintendo Switch
Type: Games
Genre: Actie Avontuur
Leeftijd: 12 Jaar en ouder
Uitgever: Ubisoft

Omschrijving
De door de pers geprezen Child of Light en Valiant Games komen in een bundel naar Nintendo Switch. Met deze collectie duik je in twee prachtige werelden met ontroerende verhalen. Het is jouw taak om de zon terug te brengen in het koninkrijk van Lemuria en in die van de dappere strijders die door een hel gingen en verder.

Child of Light Ultimate Edition
Door de makers ontwikkeld als “Speelbaar Gedicht”
Child of Light is een moderne manier om de sprookjes uit onze kindertijd te beleven. Child of Light speelt zich af in de magische wereld van Lemuria en neemt je mee doorheen het levensverhaal van Aurora, een jong meisje dat worstelt om een verloren koninkrijk en haar zieke vader te redden.

De rijke wereld van Lemuria
In een eerbetoon aan de Gouden Eeuw van illustraties nodigt Child of Light je uit om een vergeten koninkrijk, vakkundig met de hand getekend en prachtig weergegeven, te ontdekken.

Klassiek RPG Turn-Based gevechtssysteem
Child of Light maakt gebruik van een Active-Time Battle-systeem, zodat je naast vuurvlieg Igniculus en andere vrienden van Aurora kan vechten. Level up om je statistieken en vaardigheden te verbeteren voor je personage en alle andere groepsleden.

Valiant Hearts
Dit is het verhaal van verschillende lotsbestemmingen en onvervulde liefde in een verscheurde wereld. Vijf personages proberen allemaal de verschrikkingen van de loopgraven te overleven door hun trouwe viervoeter te volgen. In Valiant Hearts raken de levens van deze personages door de hele game heen met elkaar verweven.

Een geanimeerd stripverhaal
Dit emotionele avontuur leidt je door de groene bossen op het Franse platteland, bedompte loopgraven en over besneeuwde velden. Beleef de geschiedenis opniew in deze uniek vormgegeven game met een bijzondere sfeer.

Een combinatie van verkenning, actie en puzzels

Geniet van de actie, help je helden de Eerste Wereldoorlog te overleven door puzzels op te lossen of je achter de vijandelijke linies te begeven. Beleef een aangrijpend maar humoristisch avontuur.

Speel op jouw manier
Je kan Valiant Hearts spelen met de Nintendo Switch Pro Controller, de Joy-Con controllers of gebruik maken van het touchscreen. Kies jouw favoriete controls.
Screenshots
ScreenshotScreenshotScreenshotScreenshot
  Klanten die dit product kochten, kochten ook: