Astria Ascending

Astria Ascending voor de Nintendo Switch preorder plaatsen op nedgame.nl
Astria Ascending voor de Nintendo Switch preorder plaatsen op nedgame.nl
Astria Ascending voor de Nintendo Switch preorder plaatsen op nedgame.nl
Platform: Nintendo Switch
Type: Games
Genre: RPG
Leeftijd: 12 Jaar en ouder
Uitgever: Maximum Games

Pre-Order
€ 39,99
Deze pre-order binnen NL gratis verzonden!
Release:
02-11-2021
Plaats in winkelwagen
 
Click & Collect Service
Bestel en betaal eenvoudig online, haal af in onze winkels.
Klantbeoordeling 4,7/5 op Trustpilot
Al ruim 20 jaar uw game specialist
10 echte winkels
Platform: Nintendo Switch
Type: Games
Genre: RPG
Leeftijd: 12 Jaar en ouder
Uitgever: Maximum Games

Omschrijving
Verken de wereld van Orcanon, waar 12 oude wezens wonen, en vecht tegen je lot om de wereld te redden in deze volledig handgetekende turn-based JRPG.

Verken een enorme wereld op de rand van chaos in een volwassen, emotionele JRPG. Ervaar een episch verhaal met lonende, turn-based gevechten en uitgebreide aanpassingen weergegeven in glorieuze handgetekende 4K-beelden.

- Verken de uitgestrekte en prachtige wereld van Orcanon - Bezoek vijf verschillende steden bevolkt door unieke wezens en los meer dan 20 gevaarlijke kerkers op. Met meer dan 50 uur aan gameplay en een reeks leuke minigames, waaronder shoot 'em ups, een origineel kaartspel met fantasiethema en uitdagende omgevingspuzzels.
- Een groots verhaal over lot en opoffering - Dompel jezelf onder in een fascinerend verhaal vol verraad, opoffering en verschrikkingen. Astria Ascending is een verhaal gebaseerd op volwassen personages en biedt een meer volwassen ervaring en uitgebreide dialogen.
- Een belonend turn-based vechtsysteem - Vecht tegen meer dan 200 verschillende monsters in boeiende turn-based gevechten. Verzamel en roep legendarische beesten op voor het gevecht en bouw je kracht op om legendarische Cosmo Breaks te gebruiken.
- Ontmoet een onvergetelijke cast van personages - Kies uit acht aanpasbare personages die een reeks fantastische rassen en vaardigheden omvatten, en stel een heroïsch team samen dat alles moet opofferen om de wereld te redden. Met 20 klassen om uit te kiezen en een scala aan unieke vaardigheden om te beheersen, is hun lot gedoemd, maar de wereld niet.
- Een met de hand getekend avontuur gemaakt met vaardigheid en passie - Van een team met ontwikkelaars van Final Fantasy, Nier Automata en Bravely Default, bevat Astria Ascending volledige stemacteurs in het Japans en Engels, een traditioneel geanimeerde, volledig met de hand getekende 2D-wereld en een dynamische weer systeem.
Toon meer Toon minder
Screenshots
Astria Ascending voor de Nintendo Switch preorder plaatsen op nedgame.nlAstria Ascending voor de Nintendo Switch preorder plaatsen op nedgame.nlAstria Ascending voor de Nintendo Switch preorder plaatsen op nedgame.nlAstria Ascending voor de Nintendo Switch preorder plaatsen op nedgame.nlAstria Ascending voor de Nintendo Switch preorder plaatsen op nedgame.nlAstria Ascending voor de Nintendo Switch preorder plaatsen op nedgame.nl
Trailer

Nedgame Webstore


055-3660399

(ma t/m vr 09:00 - 17:00uur)
Wilt u als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste releases,
pre-orders en aanbiedingen? Abonneer u dan op onze nieuwsbrief!

Onze winkels


Volg ons op:

Instagram
© 1996 - 2021 Nedgame BV | Tel: 055 - 366 03 99