Yu-Gi-Oh! TCG Speed Duel Battle City Box Set

Yu-Gi-Oh! TCG Speed Duel Battle City Box Set
Yu-Gi-Oh! TCG Speed Duel Battle City Box Set
Yu-Gi-Oh! TCG Speed Duel Battle City Box Set
Platform: Merchandise
Type: Game Merchandise
Genre: Trading Cards
Uitgever: Konami

Uitverkocht
Dit product is helaas uitverkocht.
Email alert
Vul hieronder uw e-mail adres in en wij sturen u een bericht zodra het artikel weer op voorraad is!

Klantbeoordeling 4,7/5 op Trustpilot
Al ruim 20 jaar uw game specialist
10 echte winkels
Platform: Merchandise
Type: Game Merchandise
Genre: Trading Cards
Uitgever: Konami

Omschrijving
Elke Speed ​​Duel Box bevat:
- 200 Commons
- 20 Skill Cards
- 8 (van 24) Secret Rares
- 4 Deluxe Game Mats voor 2 spelers

Beleef de felle concurrentie van het epische Battle City-toernooi opnieuw met je vrienden in de Speed ​​Duel Box! De Speed ​​Duel Box is ontworpen om tot 8 spelers in hun eigen dynamische toernooi-ervaring te laten springen en bevat een statische pool van 200 kaarten om verschillende populaire strategieën uit te bouwen, waarvan 193 gloednieuw zijn voor Speed ​​Dueling! Of je nu de strategieën liever bij elkaar houdt of de kaartenpool tussen je vrienden opzet, jij bepaalt hoe je wilt spelen! De felbegeerde Egyptische God-kaarten dalen uiteindelijk af op Speed ​​Duel! Verwoest met Obelisk the Tormentor, overweldig met Slifer the Sky Dragon of regeer met The Winged Dragon of Ra! Er zijn ook andere iconische kaarten geïntroduceerd, waaronder krachtpatsers zoals Jinzo, Dark Paladin en XYZ-Dragon Cannon.

Met Skill Cards voor veel legendarische Duelists uit de anime, kun je Duel gebruiken als een van je favoriete personages. Gebruik Yami Yugi's gewaagde tactieken, Kaiba's berekende kracht of ervaar de duistere kant met de doortrapte Espa Roba, Odion Ishitar, Arkana en meer! Elke Speed ​​Duel Box bevat 20 vaardigheidskaarten, waarvan er 16 gloednieuw zijn. Pas je strategie nog verder aan met speciale effecten die uniek zijn voor Speed ​​Duel, waardoor je eindeloze uren aan Deck-building ervaring krijgt! Kaiba organiseerde het Battle City-toernooi om de legendarische Egyptische God-kaarten als zijn eigen te claimen, dus het zou alleen voor jou passen bij Duel voor exclusieve eigen prijzen. Om de Speed ​​Duel Box af te maken, wordt een speciaal prijzenpakket met 8 geheime Rares uit een verzameling van 24 kaarten meegeleverd.

Breng je innerlijke Rare Hunter en upgrade enkele van de meest iconische kaarten in de geschiedenis van Dueling, samen met andere favorieten van fans, naar de hoogste zeldzaamheid van Speed ​​Duel ooit uitgebracht! Je kunt ze als prijs verdelen in je eigen toernooi, een aan elk van de deelnemers geven of ze gewoon allemaal voor jezelf houden! Om een ​​kaart in Speed ​​Dueling te gebruiken, moet deze het Speed ​​Dueling-symbool op de kaart hebben staan, kaarten zonder het symbool zijn niet legaal. Vaardigheidskaarten mogen alleen worden gebruikt bij Speed ​​Dueling.
Toon meer Toon minder

Nedgame Webstore


055-3660399

(ma t/m vr 09:00 - 17:00uur)
Wilt u als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste releases,
pre-orders en aanbiedingen? Abonneer u dan op onze nieuwsbrief!

Onze winkels


Volg ons op:

Instagram
© 1996 - 2021 Nedgame BV | Tel: 055 - 366 03 99