World of Warcraft - Arthas Pluche

Platform: MerchandiseType: Knuffels en PluchesUitgever: ItemLabThema: Warcraft

World of Warcraft - Arthas Pluche

Platform: Merchandise
Nieuw
39,99
Dit artikel binnen NL gratis verzonden!
Op voorraad, verwachte levertijd: 1 werkdag
Click & Collect Service
Bestel en betaal eenvoudig online, haal af in onze winkels.
  • Gemiddelde klantbeoordeling van 4,7/5 op Trustpilot
  • Al ruim 25 jaar uw game specialist
  • Wij hebben 9 echte winkels
  • Op werkdagen voor 17:00 uur besteld, direct verzonden!
  • Vanaf 35,- gratis verzonden binnen NL!
Platform: MerchandiseType: Knuffels en PluchesUitgever: ItemLabThema: Warcraft

Omschrijving

Arthas de Lich King, een van de machtigste kwaadaardige wezens die Azeroth ooit zou kennen. Concentreer al zijn slechtheid in een pluche verzamelobject en dit is wat je krijgt. Een knuffelig schattig maar nog steeds erg boos en dodelijk uitziend vriendje.
Op basis van de Blizzard-ontwerpen voor de Cute but Deadly-serie hebben we dit hoogwaardige 30 cm pluche verzamelobject gemaakt. Kwaliteit: Deze duurzaam geproduceerde premium pluche is gemaakt van alleen de hoogste kwaliteit materialen.
Nauwkeurige en robuuste stiksels zorgen voor een lange levensduur. De buitenstof is uitzonderlijk zacht en belooft een indrukwekkende duurzaamheid dankzij de sterke vezels. Een schattig en knuffelig high-end verzamelobject!
Duurzaamheid: dit hoogwaardige pluche verzamelobject is gemaakt van GRS-gecertificeerd gerecycled polyester. De hangtags zijn gemaakt van FSC-gecertificeerd gerecycled papier bedrukt met milieuvriendelijke plantaardige inkten. Alle resterende CO? uitstoot die ontstaat tijdens productie en import wordt gecompenseerd door klimaatprojecten, waardoor elk pluche een klimaatneutraal gecertificeerd product is! Met elke aankoop van onze pluche verzamelobjecten steun je de inspanningen van plasticbank® om onze oceanen te beschermen!
Toon meer Toon minder