Teenage Mutant Ninja Turtles Toon Turtles Classic Collection 4-Pack

Teenage Mutant Ninja Turtles Toon Turtles Classic Collection 4-Pack voor de Merchandise kopen op nedgame.nl
Platform: MerchandiseType: Action FiguresUitgever: Playmates ToysThema: Turtles

Teenage Mutant Ninja Turtles Toon Turtles Classic Collection 4-Pack

Platform: Merchandise
Uitverkocht
Dit product is helaas uitverkocht.
E-mail alert
Vul hieronder uw e-mail adres in en wij sturen u een bericht zodra het artikel weer op voorraad is!

  • Gemiddelde klantbeoordeling van 4,7/5 op Trustpilot
  • Al ruim 25 jaar uw game specialist
  • Wij hebben 10 echte winkels
  • Op werkdagen voor 17:00 uur besteld, direct verzonden!
  • Vanaf 25,- gratis verzonden binnen NL!
Platform: MerchandiseType: Action FiguresUitgever: Playmates ToysThema: Turtles

Omschrijving

Teenage Mutant Ninja Turtles 4-Pack Cartoon actiefiguren:

We nemen TMNT-fans mee terug naar het begin met een Klassiek Toon Turtles Figure 4-pack! Ze springen uit televisieland en de echte wereld in, klaar om het op te nemen tegen the Foot met tonnen Toon Tools die elke Voetvechter doen flauwvallen! Doe een stapje terug als leider van de troep, Toon Leonardo, zijn machtige Toon Katana-zwaarden loslaat! Toon Raph is gewapend met zijn scène-splitsende Toon Sais, klaar om elke krabbel die buiten de lijntjes durft te tekenen recht te zetten! Toon Don is klaar voor extra geanimeerde actie terwijl hij vecht tegen de vervaagde Voet met zijn Toon Bo-staf! En de Toon Nunchuks van Toon Mikey staan ​​altijd klaar om de strijd aan te gaan met echte Foot-dwazen! Elke 6-inch Turtle wordt geleverd met hun kenmerkende wapen, een geanimeerde Toon Television, Toon Turtle Pizza Disc en Turtle Communicator.

Hoogtepunten

- Toon Leo is de oogverblindende Bad Boy Buster! Met oogverblindende actie weet hij problemen wanneer hij het ziet - en jij ook! Inclusief zijn Toon Katana's!
- Toon Don is het Bandana-spinnende reptielenwonder! Hij is klaar om een ​​geanimeerde actieheld te worden met zijn Toon Bo en een draaiende bandana op zijn hoofd! Inclusief twee bo-staven!
- Toon Raph is de hoofddraai van Toon Turtle! Hij kan zijn hoofd 360 graden draaien om de voorkant, achterkant en zijkanten te zien. Dus houd je ogen op hem gericht, en hij zal de zijne op alle anderen gericht houden! Inclusief zijn tweelingbroer Toon Sais!
- Toon Mikey is de Tongue-torquin' Turtle Toon! Draai aan het wiel op de achterkant van zijn schaal om zijn tong uit te steken - hij kan de Voet op elk moment likken! Inclusief zijn Toon Nunchuks!
Toon meer Toon minder