Starcraft 2 Kerrigan PVC Diorama

Starcraft 2 Kerrigan PVC Diorama
Starcraft 2 Kerrigan PVC DioramaStarcraft 2 Kerrigan PVC DioramaStarcraft 2 Kerrigan PVC DioramaStarcraft 2 Kerrigan PVC DioramaStarcraft 2 Kerrigan PVC DioramaStarcraft 2 Kerrigan PVC Diorama
Starcraft 2 Kerrigan PVC DioramaStarcraft 2 Kerrigan PVC DioramaStarcraft 2 Kerrigan PVC DioramaStarcraft 2 Kerrigan PVC DioramaStarcraft 2 Kerrigan PVC DioramaStarcraft 2 Kerrigan PVC Diorama
Uitverkocht
Dit product is helaas uitverkocht.
Email alert
Vul hieronder uw e-mail adres in en wij sturen u een bericht zodra het artikel weer op voorraad is!

Klantbeoordeling 9,3/10 op Trustpilot
Al ruim 20 jaar uw game specialist
11 echte winkels
Platform: Merchandise
Type: Game Merchandise
Genre: Figures en Statues
Uitgever: Beast Kingdom

Omschrijving
'StarCraft II', de baanbrekende real-time strategiespel gelanceerd en geproduceerd door Blizzard Entertainment is een verhaal over machtsgreep en de strijd tussen drie unieke en krachtige rassen: de Humanoid 'Terran', afkomstig van de aarde, de technologisch geavanceerde soort: ' Protoss 'en de supersoort van geassimileerde levensvormen:' Zerg '! Met profetieën, oorlogvoering en galactische overheersing in overvloed, is 'StarCraft II' misschien wel een van de meest populaire real-time strategiespellen aller tijden geworden!

Beast Kingdom viert zijn tiende verjaardag en werkt samen met Blizzard om de D-Stage te lanceren, 'Staging Your Dreams'-selectie van klassieke' Starcraft II'-personages: 'Jim Raynor' en Sarah Louise 'Kerrigan'. Figuren van een paar doorgewinterde krijgers die passen op het bureau van elke fan!

De wrede en woeste 'Kerrigan', de zelfbenoemde 'Queen of Blades', vertrok oorspronkelijk als een paranormale Terran, maar na haar gevangenneming door de Zerg werd ze besmet en werd ze bekend als de 'Zerg Queen' en leider van de zwerm. Met de bedoeling om te domineren op universumniveau, vertrouwen 'Kerrigan' en de Zerg in het algemeen op biologische wapens voor hun veroveringen.
De D-Sage 'Kerrigan' toont alle 'organische' stijlen waar het personage bekend om staat. Staande bovenop een uitgekomen Zerg-cocon, behoudt 'Kerrigan' alleen het menselijk gezicht en lichaam, terwijl het haar, de tentakels en de kleur een nauwkeurige weergave creëren van het hybride wezen dat 'Kerrigan' is geworden.

Het ontwerp van twee van de meest populaire personages uit de 'Starcraft II'-saga is nauwkeurig nagebootst met behulp van de beste gereedschapstechnieken. Met de verschillende kenmerken van niet alleen de personages zelf, maar ook de races waartoe ze behoren, is elke figuur 18 cm hoog, een perfecte weergave voor fans van de gameserie.
Dus zorg ervoor dat je het 10-jarig jubileum viert en reserveer deze twee door de strijd geharde personages, en sluit je aan bij hen in het galactische gevecht van je leven!

Gewicht: 250 gram
Pakket afmetingen: 16cm x 16cm x 22cm (LxBxH)

Nedgame Webstore


055-3660399

(ma t/m vr 09:00 - 17:00uur)
Wilt u als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste releases,
pre-orders en aanbiedingen? Abonneer u dan op onze nieuwsbrief!

Onze winkels


Volg ons op:

Instagram
© 1996 - 2021 Nedgame BV | Tel: 055 - 366 03 99