Spyro: Spyro Reignited Statue

Spyro: Spyro Reignited Statue
Spyro: Spyro Reignited Statue
Spyro: Spyro Reignited Statue
Pre-Order
€ 459,-
Deze pre-order binnen NL gratis verzonden!
Release:
30-09-2021
Plaats in winkelwagen
 
Afhalen

Dit is een web-exclusive product. Afhalen is niet mogelijk.
Klantbeoordeling 4,7/5 op Trustpilot
Al ruim 20 jaar uw game specialist
10 echte winkels
Platform: Merchandise
Type: Game Merchandise
Genre: Figures en Statues
Uitgever: First 4 Figures

Omschrijving
Spyro is de beroemde paarse draak uit het PlayStation-tijdperk die in 1998 debuteerde. Hij werd door velen ook beschouwd als een voormalige mascotte van de console vanwege zijn enorme populariteit.

Als jongere staat Spyro bekend om zijn rebelse maar moedige houding. Met het hele Dragon Kingdom onder de kristallisatie van Gnasty Gnorc, is het aan Spyro om iedereen te redden, met behulp van zijn vuurademhaling en aanvallen als zijn aanvallende vaardigheden. Om op moeilijk bereikbare gebieden te landen, heeft Spyro ook de mogelijkheid om te glijden.

Tijdens de reis vergezelt Sparx de Dragonfly, zijn beste vriend. Zonder Sparx zou Spyro gemakkelijk sterven met één klap van een vijand. Sparx dient als schild van Spyro en verandert van kleur om aan te geven hoe ernstig Sparx er aan toe is. Helder geel betekent dat Sparx nog steeds gezond is, blauw betekent dat hij één keer is geraakt, groen betekent dat hij twee keer is geraakt, en tot slot zal een derde hit Sparx volledig laten verdwijnen. Met Sparx weg, zal de volgende hit voor Spyro hem een ​​leven laten verliezen. Om de gezondheid van Sparx aan te vullen, kan Spyro de wilde dieren in het gebied roosteren, zoals schapen en kippen, die op hun beurt vlinders in de lucht laten zodat Sparx kan opslokken. Samen vormen ze een niet te stoppen duo dat een probleem blijkt te zijn voor Gnasty Gnorc en zijn volgelingen.

Formaat: 45cm x 41cm x 38cm
Toon meer Toon minder
Screenshots
Trailer

Nedgame Webstore


055-3660399

(ma t/m vr 09:00 - 17:00uur)
Wilt u als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste releases,
pre-orders en aanbiedingen? Abonneer u dan op onze nieuwsbrief!

Onze winkels


Volg ons op:

Instagram
© 1996 - 2021 Nedgame BV | Tel: 055 - 366 03 99