Hearthstone Leeroy Jenkins PVC Diorama

Hearthstone Leeroy Jenkins PVC Diorama
Hearthstone Leeroy Jenkins PVC Diorama
Hearthstone Leeroy Jenkins PVC Diorama
Uitverkocht
Dit product is helaas uitverkocht.
Email alert
Vul hieronder uw e-mail adres in en wij sturen u een bericht zodra het artikel weer op voorraad is!

Klantbeoordeling 9,3/10 op Trustpilot
Al ruim 20 jaar uw game specialist
11 echte winkels
Platform: Merchandise
Type: Game Merchandise
Genre: Figures en Statues
Uitgever: Beast Kingdom

Omschrijving
Dat gerommel is het geluid van Blackrock Mountain! De D-Stage-serie van Beast Kingdom heeft twee hoofdpersonages uit World of Warcraft toegevoegd. Ragnaros the Firelord en Leeroy Jenkins kunnen worden gezien vanuit hun Heartstones. Welke andere hearthstone-scènes zullen volgen? Verzamelaars zullen moeten afwachten om te zien aan welke verrassingen we werken!

Ragnaros the Firelord, die zeer sterke overtuigingen heeft, was een van de vier Elemental Generals van de Old Gods. Hij en de andere Elemental Lords streden tegen de Titans maar verloren, en hij werd verbannen naar zijn rijk. Vele jaren later, aan het einde van de War of the Three Hammers, werd Ragnaros per ongeluk opgeroepen uit zijn gevangenis onder de Azeroth. De kracht die door zijn oproeping werd ontketend, zou resulteren in de vorming van de vulkaan die bekend staat als Blackrock Mountain. In de D-Stage-serie wordt hij getoond met zijn Hearthstone. Met het branden van de levendige vlammen van zijn lichaam en het hanteren van zijn krachtige hamer, wordt Ragnaros getrouw gereproduceerd en toont de displaystandaard zijn speelkaartstatistieken om je de kracht van zijn aura te laten voelen.

''At least I have chicken '', zei Leeroy Jenkins toen hij stierf. World of Warcraft-fans zijn zeker geen vreemden voor deze legende. Leeroy vertelde de rest van zijn groep dat hij weg was om wat kip te halen en vervolgens de strijd aanging voordat de groep voorbereid was, wat uiteindelijk leidde tot hun ondergang. Het incident met Leeroy Jenkins werd zelfs gekozen als een van de top vijf evenementen in de geschiedenis van World of Warcraft. Hierdoor is hij gekozen voor de D-Stage serie. De stijl van het spel wordt weergegeven in dit ontwerp met Leeroy zwaaiend met zijn wapen in zijn rechterhand en gebraden kip in zijn linkerhand. De displaystandaard heeft ook drakeneieren (gearceerd en niet-gearceerd) en babydraken.

Het ontwerp van elk personage is uniek, hoewel ze allebei nauwgezet vakmanschap en ontwerp gebruiken, samen met enkele doorschijnende materialen om de driedimensionaliteit te vergroten. Het klassieke symbool in het midden van de achtergrond zorgt voor samenhang in de presentatie. Verzamelaars zullen ook de kleine gebouwen opmerken van de scènes van veldslagen aan de achterkant. Het is bijna alsof je er bent! Fans van Ragnaros the Firelord en Leeroy Jenkins zullen deze zeker aan hun collecties willen toevoegen. Pak de jouwe nu!

Beide producten hebben deze keer een verlichtingsmechanisme. Door het doorschijnende materiaal kan het lichaam van het beeld levendigere lijnen vertonen, en een andere weergavestijl!

Gewicht: 250 gram
Pakket Afmetingen: 13cm x 13cm x 19cm (LxBxH)
Toon meer Toon minder
Screenshots

Nedgame Webstore


055-3660399

(ma t/m vr 09:00 - 17:00uur)
Wilt u als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste releases,
pre-orders en aanbiedingen? Abonneer u dan op onze nieuwsbrief!

Onze winkels


Volg ons op:

Instagram
© 1996 - 2021 Nedgame BV | Tel: 055 - 366 03 99