Basketbrawl

Platform: Atari LynxType: GamesGenre: SportUitgever: Atari

Basketbrawl

Platform: Atari Lynx
Gebruikt
29,99
Nog slechts 2 op voorraad!
Verwachte levertijd: 1 werkdag
Click & Collect Service
Bestel en betaal eenvoudig online, haal af in onze winkels.

  • Gemiddelde klantbeoordeling van 4,7/5 op Trustpilot
  • Al ruim 25 jaar uw game specialist
  • Wij hebben 8 echte winkels
  • Op werkdagen voor 17:00 uur besteld, direct verzonden!
  • Vanaf 35,- gratis verzonden binnen NL!
Platform: Atari LynxType: GamesGenre: SportUitgever: Atari

Omschrijving

Heb je er altijd van gedroomd een basketbalspel te kunnen spelen waar je het andere team gewoon zou kunnen verslaan? Dan is BasketBrawl gewoon het spel voor jou! Kies uit één van de tien straatmisdadigers en speel tegen vijf teams in een potje street hoops.

Elk van de schurken is gerangschikt in vier attributen: kracht, vaardigheid, snelheid en leven. Na het selecteren van hun favoriet, moeten spelers drie keer met elk van de spelteams vechten. De eerste wedstrijd is gewoon een één-op-één-wedstrijd. Daarna wordt telkens wanneer de speler dat team opnieuw ontmoet, een extra speler aan de kant van het andere team gegooid. Wordt er single-player gespeeld, win je er geen teamgenoot bij.

Tijdens het spel kunnen spelers zowel de andere spelers als de toeschouwers slaan en schoppen. Als een speler de bal heeft en wordt geraakt, verliest hij de bal. Spelers kunnen ook wapens oppakken inclusief messen en zwepen om mee aan te vallen. Zelfs toeschouwers duiken in op de actie: een persoon gooit messen naar de personages als ze voorbij komen, terwijl de anderen midden in het spel springen en slaan wie ze tegenkomen.

Wanneer een speler al zijn gezondheid verliest, staat hij een tijdje versteld en kan alleen hulpeloos op de grond liggen. Die periode is een gratis rit voor het andere team, omdat ze net zo snel kunnen scoren als de bal die door het net valt.

Een aantal power-up items is ook beschikbaar voor spelers. Hun effecten variëren van het herstellen van wat gezondheid tot het versnellen van de speler.
Toon meer Toon minder