Spacebase Startopia

Spacebase Startopia
Spacebase StartopiaSpacebase StartopiaSpacebase StartopiaSpacebase StartopiaSpacebase StartopiaSpacebase Startopia
Spacebase StartopiaSpacebase StartopiaSpacebase StartopiaSpacebase StartopiaSpacebase StartopiaSpacebase Startopia
Platform: Xbox One, Xbox Series S/X
Type: Games
Genre: Strategy
Leeftijd: 7 Jaar en ouder
Uitgever: Koch Media

Pre-Order
€ 54,99
Deze pre-order binnen NL gratis verzonden!
Release:
31-03-2021
Plaats in winkelwagen
 
Afhalen
Wilt u liever het product afhalen? Bekijk hier de winkelvoorraad.
Klantbeoordeling 9,3/10 op Trustpilot
Al ruim 20 jaar uw game specialist
11 echte winkels
Platform: Xbox One, Xbox Series S/X
Type: Games
Genre: Strategy
Leeftijd: 7 Jaar en ouder
Uitgever: Koch Media

Omschrijving
[System Reboot...] [Update 1/052020 running…Please wait!] [Update successful!] [Initializing VAL...]

"Help, we gaan allemaal d ... Wha ... Oh, sorry, het lijkt erop dat mijn systeem niet meer up-to-date is - [old memory status deleted] - veel beter ... WELKOM bij de Spacebase Startopia! Ik ben VAL, je behulpzame en efficiënte Space Station AI!

Volgens mijn gegevens is dit station de afgelopen 17 jaar helemaal niet gebruikt! Hoe vreemd. Bovendien lijkt het erop dat u de enige rationele levensvorm bent in deze sector. Welnu, GEFELICITEERD! Hierbij verklaar ik u officieel Commandant van dit ruimtestation! Hopelijk zal u meer succes hebben dan je voorganger die volgens het logboek, eh ... een paar wormachtige buitenaardse wezens tegenkwam ... Oh, niets om je zorgen over te maken!

Om te voorkomen dat u hetzelfde overkomt, moet u veel doen. Er is onder meer de ontwikkeling van verdere Sectoren, het onderhoud van de drie cruciale Main Decks als ook het aantrekken van klanten en entertainment voor onze buitenaardse bezoekers, die ons voorzien van voldoende energie voor onze plannen voor wereldwijde verbetering. Oh, en voordat ik het vergeet - het is waarschijnlijk toch maar een bug in mijn beveiligingsprotocollen - maar mijn sensoren tonen gewoon heel veel vijandelijke wezens in alle andere sectoren ...

Dus waar wachten we op? Laten we aan de slag gaan! Laten we onze krachten bundelen om de ruimte te veroveren. "

SPACEBASE STARTOPIA boeit met zijn originele mix van economische simulatie en empire building-strategie gecombineerd met klassieke RTS-schermutselingen en een flinke dosis humor. Naast de uitdagende campagne voor één speler en de veelzijdige gevechtsmodus, zijn er ook competitieve en coöperatieve multiplayer-modi voor maximaal vier spelers. En alsof het onderhouden van de drie Ruimtestation Decks, het vermaken van de acht Alien-races en het verdedigen tegen vijandelijke indringers niet genoeg uitdaging was, zal de dynamische AI-verteller niet rond te pot draaien en becommentarieert hij de gebeurtenissen welbespraakt, maar met een scherpe tong.

Kenmerken
- De volledige singleplayer-campagne met 10 missies vereist al je vaardigheden als commandant van de Spacebase Startopia terwijl je ernaar streeft een van de meest aantrekkelijke handels- en toerismebestemmingen in het universum te creëren.

- Elk van de drie Decks vereist je leiderschapskwaliteiten, waarbij het Sub Deck alle kamers bevat die essentieel zijn om te overleven, terwijl het Fun Deck zich richt op je bezoekers en de flora en fauna op het Bio Deck voldoende middelen bieden om te overleven, en een thuis geven aan de sierlijke Dryads.

- Overwin je concurrenten, want je bent niet de enige op het ruimtestation. Saboteer de economie van je tegenstanders of val ze aan met je Mech-eenheden, voer handel, maar pas op voor Space Pirates die graag aan boord van je Station willen komen.

- De dynamische AI-verteller "VAL" reageert op jouw beslissingen en staat altijd aan je zijde, zowel in woord als daad - en af en toe met een uiterst ongepaste opmerking.

- Naast de uitgebreide campagne voor één speler, wacht een individueel configureerbare sandbox-modus en zowel een competitieve als een coöperatieve multiplayer-modus voor maximaal vier spelers op je.
Trailer

Nedgame Webstore


055-3660399

(ma t/m vr 09:00 - 17:00uur)
Wilt u als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste releases,
pre-orders en aanbiedingen? Abonneer u dan op onze nieuwsbrief!

Onze winkels


Volg ons op:

Instagram
© 1996 - 2020 Nedgame BV | Tel: 055 - 366 03 99