Crusader Kings 3 Day One Edition

Crusader Kings 3 Day One Edition voor de Xbox One preorder plaatsen op nedgame.nl
Crusader Kings 3 Day One Edition voor de Xbox One preorder plaatsen op nedgame.nl
Crusader Kings 3 Day One Edition voor de Xbox One preorder plaatsen op nedgame.nl
Platform: Xbox One, Xbox Series S/X
Type: Games
Genre: Strategy
Leeftijd: 12 Jaar en ouder
Uitgever: Paradox Interactive

Pre-Order
€ 49,99
Deze pre-order binnen NL gratis verzonden!
Release:
31-12-2022
Plaats in winkelwagen
 
Click & Collect Service
Bestel en betaal eenvoudig online, haal af in onze winkels.
Klantbeoordeling 4,7/5 op Trustpilot
Al ruim 20 jaar uw game specialist
10 echte winkels
Platform: Xbox One, Xbox Series S/X
Type: Games
Genre: Strategy
Leeftijd: 12 Jaar en ouder
Uitgever: Paradox Interactive

Omschrijving
Crusader Kings III is de nieuwe versie de RPG en strategiegame van Paradox Development Studio rond middeleeuwse veroveringen en intriges aan het hof. Geef leiding aan een van de honderden adellijke of koninklijke families in de middeleeuwen, en probeer macht en prestige te verwerven. Word je een wijze en vrome koning of een gewelddadige, konkelende hertogin? Misschien word je wel een geleerde kalief of een milde krijgsheer. Leid je personage door een leven vol opwinding, zorg dat er een erfgenaam is om de nalatenschap van de familie voort te zetten en bouw een rijk op dat nooit zal worden vergeten.

ONTDEK DE GESCHIEDENIS


Een kaart die zich uitstrekt van IJsland tot India en van de poolcirkel tot Centraal-Afrika.

Leid een historische dynastie door de eeuwen heen. Verzamel nieuwe landen en titels om je nalatenschap te versterken. Ridders, boerenopstanden, pelgrimstochten, plunderende Vikingen... Ervaar het drama en de pracht en praal van de middeleeuwen. Wees een gelovige aanhanger van je religie, omarm ketterij of begin je eigen geloof op de puinhopen van mislukte geloofssystemen.

ONTWIKKEL JE PERSONAGE

Neem een van de vijf verschillende levensstijlen aan en perfectioneer je vaardigheden op het gebied van militaire strategie of het beheer van het koninkrijk. Karaktertrekken bepalen je acties en beïnvloeden de resultaten. Personages die tegen hun aard ingaan, ontwikkelen stress die een hoop nieuwe problemen kan opleveren.

Voed je erfgenamen op tot waardige opvolgers, leid ze zelf op of geef ze als beschermeling aan een betrouwbare vriend of bondgenoot. Onwaardige erfgenamen zijn riskant, tenzij je een manier vindt om je, legaal of anderszins, van ze te ontdoen. Kies ervoor om angst als wapen te gebruiken en gebruik je afschuwelijke reputatie om vazallen en familieleden te intimideren.

VOER OORLOG

Vul je koninklijke rekruten aan met professionele infanterie, cavalerie en belegeringswapens, maar ook met exotische, plaatselijke eenheden. Onderzoek nieuwe technologieën om de rijkdom en de militaire macht van je rijk te vergroten. Huur huurlingen en Heilige Ordes in voor je grote oorlogen.

PLAN INTRIGES

Bespioneer je hofhouding om complotten tegen je dynastie en je bewind te ontdekken. Zoek bondgenoten in de hoven van rivalen die je benadert voor je plannetjes. Verleid andere personages voor liefde of politieke macht.

Verleen gunsten aan je onderdanen zodat ze je trouw of steun voor je complotten tegen je vijanden verschuldigd zijn.
Toon meer Toon minder
Screenshots
Crusader Kings 3 Day One Edition voor de Xbox One preorder plaatsen op nedgame.nlCrusader Kings 3 Day One Edition voor de Xbox One preorder plaatsen op nedgame.nlCrusader Kings 3 Day One Edition voor de Xbox One preorder plaatsen op nedgame.nlCrusader Kings 3 Day One Edition voor de Xbox One preorder plaatsen op nedgame.nl
Trailer

Nedgame Webstore


055-3660399

(ma t/m vr 09:00 - 17:00uur)
Wilt u als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste releases,
pre-orders en aanbiedingen? Abonneer u dan op onze nieuwsbrief!

Onze winkels


Volg ons op:

Instagram
© 1996 - 2022 Nedgame BV | Tel: 055 - 366 03 99