Atari Recharged Collection 4 (Limited Run Games)

Platform: PlayStation 5Type: GamesGenre: Game CompilatiesLeeftijd: 3 Jaar en ouderUitgever: Limited RunRegio: USA
Dit is een import game

Atari Recharged Collection 4 (Limited Run Games)

Platform: PlayStation 5
Nieuw
54,99
Nog slechts 1 op voorraad!
Verwachte levertijd: 1 werkdag
Click & Collect Service
Bestel en betaal eenvoudig online, haal af in onze winkels.

  • Gemiddelde klantbeoordeling 4,7/5 op Google
  • Al ruim 25 jaar uw game specialist
  • Wij hebben 8 echte winkels
  • Op werkdagen voor 17:00 uur besteld, direct verzonden!
  • Vanaf 45,- gratis verzonden binnen NL!
Platform: PlayStation 5Type: GamesGenre: Game CompilatiesLeeftijd: 3 Jaar en ouderUitgever: Limited RunRegio: USA
Dit is een import game

Omschrijving

MISSILE COMMAND: RECHARGED

Verdedig je steden tegen een aanval van raketten, vliegtuigen, tanks en meer! Speel solo of met een vriend in co-op in deze moderne heruitgave van de arcade-klassieker.
Het lijkt misschien eenvoudig, maar de moeilijkheidsgraad van Missile Command sluipt op je af. Al snel ben je intens gefocust op het uitschakelen van inkomende raketten en vijandelijke vliegtuigen, en neem je wanhopige maatregelen om je resterende steden te redden.

Missile Command: Recharged neemt het klassieke arcadespel en voegt meerdere lagen van kracht en flair toe. Deze vernieuwde versie van de klassieker introduceert meer power-ups, nieuwe vijanden en een reeks uitdagingen die het aantal verdedigingsmiddelen dat je tot je beschikking hebt, beperken - en niet te vergeten co-op in alle spelmodi! Een geweldige nieuwe soundtrack van de onvergelijkbare Megan McDuffee vult de gameplay perfect aan en voegt diepte en variatie toe. Natuurlijk kun je je vaardigheden ook testen tegen spelers van over de hele wereld in de 32 uitdagingsniveaus of de klassieke eindeloze Arcademodus.

Belangrijke kenmerken:
- Power-ups: Richt je niet alleen op raketten - richt op geheel nieuwe power-ups die je speciale hulpmiddelen geven, waaronder krachtige raketten, schilden en zelfs een schermvullende speciale explosie.
- Upgrades: Gebruik in Arcade de verzamelde punten om verdedigingsattributen te upgraden die je langer in het spel houden - als je ze verstandig gebruikt.
- Lokale co-op: Nodig een vriend uit om elke modus in lokale co-op te spelen en coördineer om vijanden nog langer af te weren.
- Ranglijsten: Strijd in wereldwijde ranglijsten en probeer de beste raketcommandant te worden.


GRAVITAR: RECHARGED

Een eenzame piloot, ver van huis, moet navigeren door een abstract universum van onverkende planeten en ruimtestations, bewaakt door mysterieuze, vijandige aliens in Gravitar: Recharged.
Een eenzame piloot, ver van huis, moet navigeren door een abstract universum van onverkende planeten en ruimtestations, bewaakt door mysterieuze, vijandige aliens in Gravitar: Recharged. Je moet missies voltooien in elk zonnestelsel, navigerend door verschillende uitdagende omgevingen, elk met verschillende niveaus van zwaartekracht die je vaardigheden als piloot zullen testen. Voltooi elke missie binnen een zonnestelsel en je wordt door een gigantisch zwart gat naar het volgende getransporteerd. Zal je ooit thuiskomen?

De visuele esthetiek van Gravitar: Recharged neemt de Recharged-serie in een nieuwe richting, met uitgestrekte omgevingen weergegeven in schilderachtige stijl en pasteltinten. In de capabele handen van de ervaren componist Megan McDuffee, vult de originele soundtrack de kunststijl aan met rustgevende, sfeervolle tracks die een gevoel van verwondering oproepen.

Belangrijke kenmerken:
- Arcademodus: Vlieg van planeet naar planeet en vorder door steeds uitdagender zonnestelsels in een zoektocht om thuis te komen.
- Missies: 24 uitdagende missies met wereldwijde ranglijsten.
- Power-ups: Pak power-ups op met je tractorstraal, waaronder zoekraketten en EMP-verstoorders.
- Co-op: Speel met een partner in elke spelmodus, waarbij twee spelers verbonden zijn met een touw, wat een hoog niveau van coördinatie vereist.
- Kom in de Groove: Megan McDuffee blijft imponeren met een ambient score die je vervoert naar de diepten van het onbekende.
Toon meer Toon minder