Wonder Boy Collection

Platform: PlayStation 4Type: GamesGenre: Game CompilatiesLeeftijd: 7 Jaar en ouderUitgever: ININ Games

Wonder Boy Collection

Platform: PlayStation 4
Nieuw
29,99
Dit artikel binnen NL gratis verzonden!
Op voorraad, verwachte levertijd: 1 werkdag
Click & Collect Service
Bestel en betaal eenvoudig online, haal af in onze winkels.
  • Gemiddelde klantbeoordeling van 4,7/5 op Trustpilot
  • Al ruim 25 jaar uw game specialist
  • Wij hebben 10 echte winkels
  • Op werkdagen voor 17:00 uur besteld, direct verzonden!
  • Vanaf 25,- gratis verzonden binnen NL!
Platform: PlayStation 4Type: GamesGenre: Game CompilatiesLeeftijd: 7 Jaar en ouderUitgever: ININ Games

Omschrijving

Wonder Boy-collectie omvat:

Wonderboy
Als Tom-Tom the Wonder Boy is het aan jou om je vriendin Tanya te redden uit de gemene klauwen van het monster dat haar heeft ontvoerd. Om dit te doen, moet je door een reeks werelden navigeren in een race tegen de klok om je doel te bereiken. Onderweg vecht je tegen vijanden en verzamel je fruit dat zal bijdragen aan de hoeveelheid tijd die je hebt om je missie te voltooien.

Wonder Boy in Monster Land
Wonderboy is terug! Maar deze keer speelt hij voor eeuwig. Geen schattige poppen, fruit of melk meer. Nu zijn het zwaarden, harnassen, schilden, labyrinten en vuurspuwende draken. Help Wonder Boy door 12 gevaarlijke, met monsters gevulde levels vol uitdagend avontuur!

Wonder in Monster World
Als de legendarische held Wonder Boy is het aan jou om Monster World te bevrijden van de verschrikkelijke wezens die het hebben overgenomen. Koop je pantser, wapens en spreuken en ga op een zoektocht door fantastische landen op zoek naar de bron van de kwaadaardige monsters!

Monster World IV
Beleef voor het eerst buiten Japan het laatste hoofdstuk in de klassieke Monster World-serie! Op een dag hoort een jong, groenharig meisje, Asha genaamd, geesten om hulp roepen. Als ze de geesten hoort, verlaat ze haar dorp en begint ze aan een groots avontuur in Monster World. Op haar reis ontmoet ze een klein blauw monster genaamd Pepe en een magische geest. Samen moeten ze door Monster Land vechten om het kwaad te verslaan en de verontruste Elemental Spirits te redden.
Toon meer Toon minder