Facebook Instagram
Onze winkels
Nieuwsbrief
Wil jij als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste releases, pre-orders en aanbiedingen? Abonneer dan op onze nieuwsbrief!
5 Nedgame facts

Grootste assortiment nieuw en tweedehands

Inruil van oude games in onze winkels

Altijd lage prijzen

Ervaren personeel

Afhalen mogelijk in een van onze winkels

Marvel's Avengers Earths Mightiest Edition  + Pre-Order Bonus  + Pre-Order DLC
  

Marvel's Avengers Earths Mightiest Edition + Pre-Order Bonus + Pre-Order DLC

Marvel's Avengers Earths Mightiest Edition + Pre-Order...
  
PlayStation 4
Marvel's Avengers Earths Mightiest Edition  + Pre-Order Bonus  + Pre-Order DLC Marvel's Avengers Earths Mightiest Edition  + Pre-Order Bonus  + Pre-Order DLC
PlayStation 4

Platform: PlayStation 4
Type: Games
Genre: Actie Avontuur
Leeftijd: 16 Jaar en ouder
Uitgever: Square Enix

Pre-Order
€ 229,99
Deze pre-order binnen NL gratis verzonden!
Release:
01-09-2020
Plaats in winkelwagen
Afhalen

Dit is een web-exclusive product. Afhalen is niet mogelijk.
Platform: PlayStation 4
Type: Games
Genre: Actie Avontuur
Leeftijd: 16 Jaar en ouder
Uitgever: Square Enix

Pre-order nu en ontvang exclusieve bonus:
Pre-Order bonus
Pre-order nu en ontvang een DLC:
Pre-Order DLC
Omschrijving
De Closed Beta zal plaats vinden van 7 tot 9 augustus, plaats je een pre-order bij ons? Neem contact met ons op via het contactformulier.

Stel je team van Earth’s Mightiest Heroes samen, gebruik je krachten en beleef je superheldendromen.

Marvel's Avengers is een episch derdepersoons actie-avontuur dat een origineel, filmisch verhaal combineert met solo- en coöperatieve spelervaringen*. Vorm online een team van maximaal vier spelers, leer buitengewone krachten beheersen, maak aanpassingen aan een groeiende lijst helden en bescherm de aarde tegen escalerende dreigingen. Marvel's Avengers begint op A-day, wanneer Captain America, Iron Man, de Hulk, Black Widow en Thor een nieuw hightech Avengers-hoofdkwartier openen in San Francisco. Het feest ontaardt in een ramp wanneer een mysterieuze vijand een catastrofaal ongeluk veroorzaakt, wat voor een enorme verwoesting zorgt. De Avengers, die verantwoordelijk worden gehouden voor de tragedie, gaan uit elkaar. Vijf jaar later, als alle superhelden verboden zijn en de wereld opnieuw in gevaar verkeert, begint een groots avontuur wanneer de vastberaden jonge vrouw Kamala Kahn besluit om de Avengers weer bijeen te brengen en opnieuw op te bouwen om zo de ongecontroleerde macht van de geheime organisatie AIM aan banden te leggen.

Marvel’s Avengers vervolgt de epische reis met nieuwe helden en nieuwe verhaallijnen die continu worden aangevuld om zo de ultieme Avengers-spelervaring te bieden.

*Eenmalige toegang benodigd voor singleplayer campagne. Online toegang benodigd voor multiplayer en om content na de release te downloaden. Gratis Square Enix-account vereist. Platformspecifieke online abonnementskosten zijn mogelijk vereist. Bèta wordt op PlayStation®4 zeven (7) dagen eerder vrijgegeven dan op andere platforms. Releasedata bèta, platform- en regiobeschikbaarheid worden nog bekendgemaakt

Marvel's Avengers: Earth’s Mightiest Edition bevat een aandenken aan iedere Avenger dat direct verband houdt met de verhaallijn in de game, waaronder een fullcolour-beeld van Captain America van ruim 30 cm hoog. Dit luxe beeld van hoge kwaliteit PVC is met zorg ontworpen door de vaklieden van Gentle Giant en geeft iedere textuur en elk detail op Captain America's uniform weer. Het wordt zonder meer het pronkstuk van je verzameling.

Deze editie bevat:
- Marvel's Avengers: Deluxe Edition in een Steelbook®-verpakking
- Hulk-bobblehead
- Mjölnir-sleutelhanger
- De gesp van Black Widow
- Iron Mans Prototype Armor-blauwdrukken
- De Avenger-erepin van Kamala Khan
- Een Avengers-groepsfoto als aandenken.
- Pre-order Marvel’s Avengers: Earth’s Mightiest Edition om de game als eerste te spelen met 72 uur early access.

Next Gen

Spelers die een versie van de game voor de huidige generatie consoles bezitten, krijgen zonder extra kosten een upgrade naar de next-gen-versie. Dit geldt voor spelers die upgraden van PlayStation®4 naar PlayStation®5 of van Xbox One naar Xbox Series X. Spelers kunnen ook hun save-bestanden verplaatsen naar de next-gen-consoles, inclusief hun spelerprofielen en vorderingen, zodat ze op de nieuwe consoles verder kunnen spelen vanaf het punt waar ze waren gebleven. Daarnaast maakt de ondersteuning van cross-gen play het mogelijk dat PS5™-spelers kunnen samenspelen met vrienden die op de PS4™ spelen, terwijl Xbox Series X-spelers kunnen samenspelen met hun vrienden die op een Xbox One spelen.
Trailer
Beelden in trailer kunnen afwijken
Screenshots
ScreenshotScreenshotScreenshotScreenshot