Ghost of Tsushima Special Edition

Ghost of Tsushima Special Edition
Ghost of Tsushima Special EditionGhost of Tsushima Special EditionGhost of Tsushima Special EditionGhost of Tsushima Special EditionGhost of Tsushima Special EditionGhost of Tsushima Special Edition
Ghost of Tsushima Special EditionGhost of Tsushima Special EditionGhost of Tsushima Special EditionGhost of Tsushima Special EditionGhost of Tsushima Special EditionGhost of Tsushima Special Edition
Uitverkocht
Dit product is helaas uitverkocht.
Email alert
Vul hieronder uw e-mail adres in en wij sturen u een bericht zodra het artikel weer op voorraad is!

Klantbeoordeling 9,3/10 op Trustpilot
Al ruim 20 jaar uw game specialist
11 echte winkels
Platform: PlayStation 4
Type: Games
Genre: Actie Avontuur
Leeftijd: 16 Jaar en ouder
Uitgever: Sony Computer Entertainment

Omschrijving
Aan het einde van de 13e eeuw is het Mongoolse Rijk bezig met een verwoestende veroveringstocht door het Oosten. Het eiland Tsushima is het enige wat nog staat tussen het hoofdeiland van Japan en een overweldigende Mongoolse invasie onder leiding van de meedogenloze, sluwe generaal Khotun Khan. Na de eerste aanval van de Mongolen op het eiland, blijft samoeraikrijger Jin Sakai over als een van de laatste leden van zijn clan. Hij besluit er alles aan te doen om zijn volk te beschermen en zijn thuis te heroveren. Jin breekt met de tradities van de samoerai en kiest een nieuwe weg: de weg van de Geest. Het wordt een ongebruikelijke strijd om Tsushima te bevrijden.

Eeuwenoude schoonheid in het door oorlog verscheurde Tsushima: In dit actie-avontuur in een open wereld kun je door uitgestrekte gebieden dwalen waar je boeiende personages tegenkomt, oude bezienswaardigheden ontdekt en geniet van de verborgen schoonheid van Tsushima.

De opkomst van de Geest: Jin heeft het advies en de steun van oude vrienden en nieuwe, onwaarschijnlijke bondgenoten nodig om Tsushima te heroveren. Hij moet breken met tradities, een nieuw soort krijger worden en koste wat het kost zijn thuis beschermen.

Modder, bloed en staal: Waan je een echte samoerai en versla je tegenstanders met je katana, perfectioneer je boogschietkunst om gevaren op afstand uit te schakelen en ontwikkel stealth-tactieken om verrassingsaanvallen uit te voeren en vijanden te verwarren.

De Ghost of Tsushima Special Edition bevat de volgende content:
- Game
- SteelBook-hoes
- Eén techniekpunt*
- Talisman 'Hachiman's gunst'*
- Skinset 'Held van Tsushima'*: gouden masker, zwaardset
- Digitaal mini-illustratieboek van Dark Horse*
- Commentaar van regisseur*: Het team bespreekt samen met een Japanse geschiedkundige de wereld van Ghost of Tsushima en de waargebeurde gebeurtenissen waarop de game is gebaseerd.

*Digitale items zijn te claimen tot en met 31 december 2023. Ingame-items zijn te ontgrendelen tijdens de verhaallijn.
Trailer

Nedgame Webstore


055-3660399

(ma t/m vr 09:00 - 17:00uur)
Wilt u als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste releases,
pre-orders en aanbiedingen? Abonneer u dan op onze nieuwsbrief!

Onze winkels


Volg ons op:

Instagram
© 1996 - 2021 Nedgame BV | Tel: 055 - 366 03 99