Blaster Master Trilogy

Blaster Master Trilogy
Blaster Master Trilogy
Blaster Master Trilogy
Platform: PlayStation 4
Type: Games
Genre: Actie Avontuur
Uitgever: Sunsoft
Regio: Azië

Dit is een import game

Pre-Order
€ 79,99
Deze pre-order binnen NL gratis verzonden!
Release:
30-08-2021
Plaats in winkelwagen
 
Click & Collect Service
Bestel en betaal eenvoudig online, haal af in onze winkels.
Klantbeoordeling 4,7/5 op Trustpilot
Al ruim 20 jaar uw game specialist
10 echte winkels
Platform: PlayStation 4
Type: Games
Genre: Actie Avontuur
Uitgever: Sunsoft
Regio: Azië

Dit is een import game

Omschrijving
Blaster Master Zero
Op een dag ontdekte een jonge man genaamd Jason Frudnick, bekend als een genie op het gebied van robottechniek, een vreemd wezen dat hij nog nooit eerder had gezien. Er konden geen gegevens van dit mysterieuze wezen worden gevonden, dus gaf Jason het de naam "Fred" en nam het mee naar zijn laboratorium om het nauwlettend te observeren.

Kort daarna gebeurde er een ongeluk in het lab en wist Fred te ontsnappen. Fred sprong in een gat dat schijnbaar uit het niets opdook. Jason volgde, en voordat hij het wist, bevond hij zich in een grot waar het gevechtsvoertuig "SOPHIA III" op hem wachtte.

Met zijn nieuwsgierigheid in dit ongelooflijk high-tech voertuig gewekt, sprong Jason in SOPHIA III en begon zijn avontuur in de uitgestrekte ondergrondse wereld op zoek naar Fred.

Blaster Master Zero II
Mutant-explosie-actie is terug! Ga met Jason, Eve en Fred op een intergalactische reis!

De side-scrolling / top-down hybride actie-avontuur-gameplay keert terug met een gloednieuw vervolg op "Blaster Master Zero"!
Beleef het nog onvertelde verhaal van Jason en Eve nadat ze de gemuteerde plaag van de aarde hebben verslagen terwijl ze zich wagen in de diepten van de ruimte in hun nieuwe gevechtstank, "GAIA-SOPHIA"!

Het verhaal van Blaster Master Zero 2 begint een paar maanden na de gebeurtenissen van de eerste game (uitgebracht op 9 maart 2017), waar hoofdrolspeler Jason de planeet Aarde redt van de mutanten. Eve is geïnfecteerd door mutante cellen die haar lichaam langzaam aantasten, dus gaan ze samen met Jason en Fred aan boord van G-SOPHIA en beginnen aan een intergalactische reis naar Eva's thuisplaneet, Sophia, in de hoop een remedie te vinden voor de mutante infectie.

Een perfecte mix van actie-avontuur door de ruimte en de kenmerkende Blaster Master-gameplay creëert een formule voor een leuke nieuwe ervaring.

Blaster Master Zero III
Hoofdrolspeler Jason reist naar waar de serie allemaal begon, de planeet Sophia, om de heldin van de serie Eve te redden in het laatste deel van het verhaal!
Toon meer Toon minder
Screenshots
Trailer

Nedgame Webstore


055-3660399

(ma t/m vr 09:00 - 17:00uur)
Wilt u als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste releases,
pre-orders en aanbiedingen? Abonneer u dan op onze nieuwsbrief!

Onze winkels


Volg ons op:

Instagram
© 1996 - 2021 Nedgame BV | Tel: 055 - 366 03 99