Autonauts

Platform: PlayStation 4
Nieuw
29,99
Nog slechts 3 op voorraad!
Verwachte levertijd: 1 werkdag
Click & Collect Service
Bestel en betaal eenvoudig online, haal af in onze winkels.
  • Gemiddelde klantbeoordeling van 4,7/5 op Trustpilot
  • Al ruim 25 jaar uw game specialist
  • Wij hebben 10 echte winkels
  • Op werkdagen voor 17:00 uur besteld, direct verzonden!
  • Vanaf 25,- gratis verzonden binnen NL!

Omschrijving

Reis door het universum en sticht nederzettingen op onbewoonde planeten. Je doel: werelden in beweging brengen via de kracht van automatisering.

Vers uit je ruimteschip moet je hout en steen verzamelen en beginnen met het bouwen van je nederzetting. Maak rudimentaire productievoorwerpen van ontwerpen en bouw langzaam een aantal werkbots om je te helpen met je inspanningen. Leer en vorm hun kunstmatige intelligentie met een visuele programmeertaal en geef ze vervolgens de opdracht om te beginnen met de bouw van je nederzetting. Wees trots als een planeet die jij hebt gevormd de thuisbasis wordt voor een beschaving van werkbots, die je graag gehoorzamen!

Breid nog verder uit met de creatie van Folk; wezens die je hulp nodig hebben om te overleven. Ontwikkel je werkbots verder via de introductie van vissen, koken, wonen en kleermaken, en help de Folk een staat van transcendentie te bereiken.

Prachtig programmeren
Leer je werkbots via een visuele programmeertaal de stappen om taken te voltooien. Er zijn verschillende mogelijkheden: het is makkelijk om te leren, maar wordt steeds complexer.

Geautomatiseerde automatisering
Bouw een leger bots om de meeste zaken in je nederzetting te automatiseren. Leer ze wat ze moeten doen en breid zowel hun breinen als taakopties uit met verschillende upgrades en mogelijkheden.

Ondernemende ondernemingen
Je kunt verzamelen, bouwen, koken, vissen, kleermaken, land bewerken, dieren verzorgen en meer - de wereld van Autonauts is uitgestrekt en met eindeloze mogelijkheden om te automatiseren en evolueren.

Charmante creativiteit
De wereld van de Autonauts komt tot leven via vormgeving met weinig polygonen, gecombineerd met een consistent en helder kleurenpalet dat diepte en schaal toevoegt, waardoor een ontspannen en aantrekkelijke speelruimte ontstaat.

Autonauts combineert het allerbeste van landbouw-, simulatie-, productie-, bouw-, productielijn- en bronnenbeheertitels om een ongeëvenaarde nieuwe ervaring te creëren. Maak de geautomatiseerde wereld van je dromen! De toekomst is nu!
Toon meer Toon minder