Alpaca Ball: Allstars

Alpaca Ball: Allstars voor de PlayStation 4 preorder plaatsen op nedgame.nl
Alpaca Ball: Allstars voor de PlayStation 4 preorder plaatsen op nedgame.nl
Alpaca Ball: Allstars voor de PlayStation 4 preorder plaatsen op nedgame.nl
Platform: PlayStation 4
Type: Games
Genre: Sport
Leeftijd: 3 Jaar en ouder
Uitgever: Badland Indie

Pre-Order
€ 24,99
Reserveer en ontvang op release!
Release:
31-12-2021
Plaats in winkelwagen
 
Click & Collect Service
Bestel en betaal eenvoudig online, haal af in onze winkels.
Klantbeoordeling 4,7/5 op Trustpilot
Al ruim 20 jaar uw game specialist
10 echte winkels
Platform: PlayStation 4
Type: Games
Genre: Sport
Leeftijd: 3 Jaar en ouder
Uitgever: Badland Indie

Omschrijving
Maak je klaar om te genieten van het meest originele en leuke voetbalspel ooit !!!

Alpaca Ball Allstars is een hilarisch arcade-voetbalspel dat het beste van gekke klassiekers zoals NBA Jam combineert met grappige fysica die elke wedstrijd totaal uniek maakt. Maak je klaar om de meest ongelooflijke goals te scoren in hectische wedstrijden met maximaal acht spelers tegelijk. Alpaca Ball: Allstars bevat ook een erg grappige campagne voor een of twee spelers met een gekke verhaallijn waarin we de halve wereld rondreizen.

Kies je alpaca, pas het uiterlijk aan en maak je klaar om het rivaliserende doel te boren met de kracht en elasticiteit van hun nek. Ram je tegenstanders en benut de fysica van de bal om spectaculaire trickshots te ontketenen, waarbij de bal tegen de veldmuren stuitert.

Door de realistische fysica van de bal kan hij onvoorspelbaar stuiteren volgens zijn vorm (je kunt spelen met strandballen, rugbyballen ... en zelfs met dobbelstenen!) En dat is niet alles: tijdens de spellen kun je verschillende speciale krachten oppikken die het scorebord op zijn kop kunnen zetten.

Geniet van de campagne, alleen of met een vriend in coöperatieve modus, en begin aan een epische zoektocht om je huis te redden. Je bezoekt allerlei voetbalvelden (er is er zelfs één in een vulkaan) door heel Zuid-Amerika en Europa en neemt het op tegen de CPU. Je kunt ook wedstrijden spelen tegen andere menselijke spelers of CPU's (maximaal 8, in teams van 4 versus 4), lokaal op Nintendo Switch en lokaal en online op Steam via "Steam Remote Play".

Belangrijkste kenmerken:

- Het origineelste, leukste en meest hectische voetbal aller tijden ... met alpaca's in de hoofdrol!
- Gebruik de krachtige nek van je alpaca om de meest fantastische goals te scoren. Laat de bal stuiteren met de limieten van het veld en raak je tegenstanders.
- Verzamel speciale krachten om het spel om te draaien en je tegenstanders te rammen: er zijn geen regels, alles is mogelijk als het gaat om winnen.
- Begin aan een epische campagne, alleen of samen met een vriend, om je huis te redden of wedstrijden tegen de CPU en andere spelers te betwisten.
- Je kunt wedstrijden van 8 spelers (4 tegen 4) betwisten in de lokale modus in Nintendo Switch en in Lokaal en online in Steam, via "Steam Remote Play".
Toon meer Toon minder
Screenshots
Alpaca Ball: Allstars voor de PlayStation 4 preorder plaatsen op nedgame.nlAlpaca Ball: Allstars voor de PlayStation 4 preorder plaatsen op nedgame.nlAlpaca Ball: Allstars voor de PlayStation 4 preorder plaatsen op nedgame.nlAlpaca Ball: Allstars voor de PlayStation 4 preorder plaatsen op nedgame.nlAlpaca Ball: Allstars voor de PlayStation 4 preorder plaatsen op nedgame.nlAlpaca Ball: Allstars voor de PlayStation 4 preorder plaatsen op nedgame.nl
Trailer

Nedgame Webstore


055-3660399

(ma t/m vr 09:00 - 17:00uur)
Wilt u als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste releases,
pre-orders en aanbiedingen? Abonneer u dan op onze nieuwsbrief!

Onze winkels


Volg ons op:

Instagram
© 1996 - 2021 Nedgame BV | Tel: 055 - 366 03 99